FIT CITY

Bucureştenii riscă să fie invadaţi de ţânţari şi şobolani. Toaletele publice ar putea fi desfiinţate

Conflictul dintre primarul general Sorin Oprescu şi consilierii CGMB i-ar putea lăsa fără toalete ecologice pe bucureşteni. În plus, nu vor fi alocaţi bani nici pentru deratizarea împotriva şobolanilor sau a ţânţarilor.

“Nu vom putea asigura serviciile de vidanjare a toaletelor publice din Bucureşti dacă bugetul pe 2011 va fi semnat de prefectul Capitalei, în actuala formă. Weekend-ul acesta, oamenii care au ieşit în parcul Herăstrău au stat 25 de minute la coadă la toaletă. Eu cred că a fost o neatenţie a administraţiei locale. Noi suntem trecuţi la capitolul servicii. Nu se specifică însă despre ce servicii este vorba. Probabil că reprezentanţii consiliului local  au tăiat din eroare ”, a declarat directorul tehnic al firmei care se ocupă de toaletele ecologice din Capitală, Marian Dumitru, citat de puterea.ro.

Pe lângă toaletele ecologice, ar putea să dispară şi serviciul de deratizare. Astfel, municipalitatea nu va mai putea stopa înmulţirea şobolanilor şi a ţânţarilor.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei susţine că nu se poate pronunţa deocamdată dacă va aviza sau nu bugetul Capitalei, în atribuţiile sale intrând doar verificarea legalităţii documentului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button