Bucureștenii nu vor mai putea parca pe trotuarul de pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei. Primăria începe lucrările de reamenajare: Dacă nu sunt mutate, vor fi ridicate!

19 sept. 2023
35664 afișări
Bucureștenii nu vor mai putea parca pe trotuarul de pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei. Primăria începe lucrările de reamenajare: Dacă nu sunt mutate, vor fi ridicate!
Bucureștenii nu vor mai putea parca pe trotuarul de pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei. Primăria începe lucrările de reamenajare: Dacă nu sunt mutate, vor fi ridicate! | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Începând de mâine, șoferii din București nu vor mai putea parca mașinile în locurile de pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei.

Motivul pentru care se impune această măsură este că încep lucrările de reamenajare a trotuarului și a spațiilor verzi din zonă.

Bucureștenii nu vor mai putea parca pe trotuarul de pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 a îi avertizează pe bucureșteni că începând de mâine, 20 septembrie 2023, nu vor mai putea fi parcate mașini pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei.

De miercuri, se dă startul lucrărilor de modernizare și de reamenajare a trotuarului și a spațiilor verzi din aria respectivă.

Tronsonul pe care urmează să se efectueze lucrări este cel cuprins între Strada Brașov și Strada  Topolovăț.

Astfel că, administrația publică îi roagă pe șoferi să coopereze și să își mute vehiculele:

Merită sacrificiul, noul spațiu va fi complet schimbat! Zonele de relaxare și spațiile verzi vor predomina. Va fi o plăcere să petrecem acolo timpul liber!

Polițiștii Locali din Sectorul 6 au pus informări în parbrizele mașinilor parcate în zona respectivă.

Este vorba despre câteva sute de vehicule staționate atât pe trotuar, cât și pe partea carosabilă.

În cazul în care șoferii nu vor ține cont de anunțul primăriei și al polițiștilor, mașinile acestora vor fi ridicate.

Se va amenaja și o zonă de promenadă

Pe lângă modernizarea efectivă a trotuarului și a spațiilor verzi din aria unde se vor executa lucrări, administrația publică dorește să creeze și o zonă de promenadă. Se vor amenaja și parcări în spic.

Ciprian Ciucu a declarat:

Trotuarul va fi iar trotuar și, mai mult, va fi organizat pentru a avea o frumoasă promenadă, care se va alătura astfel Parcului. Este o zonă intens umblată de pietoni, și este păcat să rămână în halul acesta. În primăvară vom avea încă o frumoasă zonă de promenadă în Sectorul 6.

După cum a anunțat PS6, termenul pentru finalizarea acestor lucrări este de patru luni.

Cookies