Bucureștenii încep căutările pentru bradul de Crăciun. Câți bani trebuie să scoți din buzunar

02 dec. 2021
156 Afișari
Bucureștenii încep căutările pentru bradul de Crăciun. Câți bani trebuie să scoți din buzunar
Bucureștenii încep căutările pentru bradul de Crăciun. Câți bani trebuie să scoți din buzunar

Ziua Națională a României a trecut, iar românii încep să se gândească la sărbătorile de iarnă. Globurile și instalațiile au apărut de câteva săptămâni prin magazine, dar brazii de unde pot fi cumpărați, la început de decembrie, în Capitală?

Bucureștenii încep căutările pentru bradul de Crăciun. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă îți dorești un brad tăiat sau unul în ghiveci. În curând se vor umple toate piețele de brazi, dar dacă nu mai aveți răbdare și vreți să împodobiți bradul, aflați că deja puteți cumpăra unul din Piața Obor, aflată în Capitală, dar și din marele magazine și centre comerciale.

Bucureștenii încep căutările pentru bradul de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Imediat ce trece și Moș Nicolae, pregătirile pentru Crăciun intră în linie dreaptă, iar românii încep să caute cele mai potrivit decorațiuni și bradul de Crăciun perfect pentru fiecare locuință. Brazii au început deja să apară și în piețele din București. Bineînțeles că există și varianta brazilor artificiali.

Te-ar mai putea interesa și: Avertizare METEO de vreme severă în toată țara, începând de astăzi

Indiferent că vorbim de brazi naturali sau brazi artificiali, la ghiveci sau tăiați, micuți sau înalți, românii adoră sărbătorile de iarnă. De la pregătirea mesei cu cele mai bune mâncăruri și până la aranjarea casei cu cele mai sclipitoare decorațiuni și cel mai frumos brad de Crăciun.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar

Brazii naturali au apărut deja în marile magazine și în centrele comerciale, dar și în piețele din Capitală. Cât costă brazii naturali de Crăciun, în decembrie 2021, în funcție de modelul dorit, potrivit antena3.ro:

  • brazii naturali, care au maxim 2 metri și care sunt importați din Danemarca: costră între 69 de lei și 89 de lei;
  • brazii naturali, care au aproximativ 4 metri: costă 1.499 de lei;
  • brazii naturali mici, care pot fi cumpărați la ghiveci: costă 300 de lei;
  • brazii naturali mari, care pot fi cumpărați la ghiveci: costă 850 de lei.

Te-ar mai putea interesa și: Vaccinarea obligatorie în România – este sau nu este luată în calcul? Ce spun ministrul Sănătății și președintele PSD

Cookies