ȘTIRI

Bucureștenii evacuaţi în zona Eroilor din cauza tasării asfaltului s-au întors acasă după două luni

În luna decembrie a anului trecut, din cauza lucrărilor executate la tunelurile de metrou din zona Eroilor, asfaltul s-a lăsat cu câţiva centimetri, provocând intreruperea traficului rutier în zonă. Mai mult, 14 persoane au fost evacuate din case şi cazate într-un un hotel din Capitală. În cursul zilei de luni, la două luni şi jumătate de la incident, oamenii evacuaţi din casele aflate în zona Eroilor s-au reîntors în locuinţe, potrivit ZF.

Citește și Metrorex: ABONAMENTELE la METROU pentru STUDENŢI vor fi emise în TOATE STAŢIILE

La ora 9:00 toţi cei evacuaţi au fost invitaţi de constructor să se mute din nou acasă. În toată această perioadă ei au fost cazaţi la un hotel din Bucureşti„, au declarat reprezentanţii Metrorex.

Evenimentul care a condus la evacuarea unor imobile din zona Bulevardului Eroilor a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 12 decembrie, în timpul operaţiunilor pentru amenajarea viitoarei Magistrale 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon. Reprezentanţii Metrorex explicau atunci că incidentul s-a petrecut din cauza rupturii unui puţ de epuisment, o structură amenajată în subteran, pe traseul magistralei funcţionale din zona Eroilor, ca parte a dispozitivului de evacuare a apei din pânza freatică.

Citește și METROREX: Imobilele din zona Eroilor sunt în siguranță. Locatarii se pot muta săptămâna viitoare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button