Bucureștenii dintr-un bloc din Sectorul 1 s-au trezit cu niște măzgăleli pe pereți care i-au panicat teribil. Europol: Nu s-a descoperit existența unui mesaj subliminal

20 iun. 2023
353 Afișari
Bucureștenii dintr-un bloc din Sectorul 1 s-au trezit cu niște măzgăleli pe pereți care i-au panicat teribil. Europol: Nu s-a descoperit existența unui mesaj subliminal
Bucureștenii dintr-un bloc din Sectorul 1 s-au trezit cu niște măzgăleli pe pereți care i-au panicat teribil. Europol: Nu s-a descoperit existența unui mesaj subliminal | Sursa foto: Antena 3

Poliția Capitalei a fost chemată într-un bloc din Sectorul 1 după ce o persoană a scris mesajul „Allah Akbar” pe toți pereții interiori ai clădirii. În aceste momente, agenții de poliție încearcă să identifice potențialii autori ai acestui mesaj.

Pe pereții unui bloc din Sectorul 1 a fost scris mesajul „Allah Akbar”

Cosmin Andreica, liderul Europol, a transmis, pentru Antena 3, că este doar un gest de distrugere și nu s-a descoperit existența vreunui mesaj subliminal. Pentru a stabili suspecții, se va apela la înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă.

Până la acest moment, imaginile de pe camerele de supraveghere nu au fost încă ridicate, procesul fiind în derulare. De asemenea, în această cauză sunt audiați și mai mulți martori.

Este vorba despre un mesaj scris în mod repetat pe casa scării unui imobil. La momentul acesta colegii încearcă să identifice cercul de suspecți și potențialii autori ai acestui mesaj, însă până în acest moment nu s-a stabilit vreo conexiune cu vreo grupare sau nu se pune problema de existența vreunui mesaj subliminal ca urmare a acestui gest.

Vorbim despre o faptă de distrugere și pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă mai mult ca sigur că în cel mai scurt timp vom vedea suspecții care au comis acest gest.

La această oră sunt audiați martori și se strâng probe cu privire la documentarea acestei fapte.

Proprietarii apartamentelor din respectivul bloc au depus deja o plângere pentru infracțiunea de distrugere.

Cercetările în cauză sunt continuate.

Până când nu vor fi culese toate probele necesare pentru a stabili starea de fapt este prematur să ne pronunțăm. Sigur că, dacă anumite mesaje au o altă conotație și există vreo coroborare a unor probe cu privire la potențiale gesturi sau acte de terorism, într-adevăr vorbim despre o infracțiune foarte gravă, dar în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies