ARHIVA B365

Taxe şi impozite în Sectorul 6: sunt gata datele de autentificare ale cetăţenilor pentru plăţile on-line

Reamintim contribuabililor Sectorului 6 care posedă un card bancar că pot plăti impozitele şi taxele locale prin Internet, prin sistemul Ghişeul.ro, într-un mediu total securizat”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sector 6 remis B365.ro

Pentru a putea accesa sistemul „Ghişeul.ro”, contribuabilii trebuie să se prezinte cu cardurile bancare, indiferent de banca emitentă, la unul din centrele de încasare ale Serviciului Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6, în funcţie de arondarea după domiciliu. De aici, cetăţenii plătitori de taxe şi impozite locale, îşi vor putea ridica setul de informaţii necesării utilizării acestui sistem de plată: user şi parolă.

Adresele şi programul de lucru în centrele de încasare ale SPFPL Sector 6 sunt:

– Orizont –Drumul Taberei nr. 18;

– Militari – Şos. Virtuţii nr. 1-3;

– Giuleşti –Calea Giuleşti nr. 125.

Pentru toate centrele programul de lucru este: luni, marţi, joi între orele 8,30 – 16.30; miercuri între orele 8.30 –18.30; vineri între orele 8.30 – 14.00.

Serviciului Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6 a emis în perioada iulie-august 2011 peste 76.000 de înştiinţări către contribuabili pentru a-i informa despre posibilitatea plăţilor prin „Ghişeul.ro”.  Toţi posesorii de carduri bancare, care optează pentru plata impozitelor prin acest sistem, pot depune o cerere la unul din centrele SPFPL Sector 6 de pe rază de domiciliu pentru a putea intra în posesia parolei de accesare a sistemului.

Ghiseul.ro reprezintă un sistem naţional electronic de plată on-line a taxelor şi impozitelor locale cu carduri bancare emise şi valabile în orice bancă din România, inclusiv cu carduri emise de băncile din străinătate. Totodată acesta este şi un sistem facil, eficient de plată şi de vizualizare prin internet, în sensul că economiseşte timpul cetăţeanului şi, mai mult, plăţile pot fi efectuate oriunde şi oricând.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button