Bucureștenii din Sectorul 6 își pot face acum programări online pentru buletine la sediile de Evidență a Persoanelor. PS6: „Fără stat la coadă, fără completat hârtii”

11 aug. 2023
6352 afișări
Bucureștenii din Sectorul 6 își pot face acum programări online pentru buletine la sediile de Evidență a Persoanelor. PS6: „Fără stat la coadă, fără completat hârtii”
Bucureștenii din Sectorul 6 își pot face acum programări online pentru buletine la sediile de Evidență a Persoanelor. PS6: „Fără stat la coadă, fără completat hârtii”. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că bucureștenii se pot programa online acum la Evidența Persoanelor pentru buletine.

Astfel, oamenii nu vor mai fi nevoiți să stea la coadă sau să completeze multe hârtii.

Care sunt sediile de Evidența Persoanelor unde se pot face programări online

Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina de Facebook că bucureștenii din sector se pot programa online acum la Evidența Persoanelor pentru a-și face/ reînnoi buletinele.

Acum, cetățenii din Sectorul 6 nu mai trebuie să aștepte la coadă, pentru că există un ghișeu special pentru programările online.

Sediile în care se fac programări online sunt cele din Militari (Cora Lujerului) și Drumul Taberei (Orizont). În aproximativ două săptămâni, oamenii își vor putea face programări online și la noul sediu din Giulești.

Gata! Te poți programa online la Evidența Persoanelor pentru buletine!
Alegi data și ora când ai timp să ajungi la sediu și ai posibilitatea să completezi datele și să depui documentele.
Cu ele vii doar în original pentru a fi validate de către funcționarul public.
Totul va dura câteva minute. Fără stat la coadă, fără completat hârtii” a transmis PS6.
Mai mult decât atât, primarul Ciprian Ciucu a anunțat că, în curând, se vor putea face programări online și pentru nașteri, căsători și decese.
Pentru buletine, vă puteți programa online AICI.

Un nou sediu pentru Evidența Persoanelor a fost dechis pe Calea Giulești

Pe data de 24 iulie 2023 a fost deschis un nou sediu pentru Evidența Persoanelor în Sectorul 6, pe Calea Giulești, nr. 125.

Sediul din Calea Giulești are 7 birouri echipate cu tehnologia necesară (aparate foto, calculatoare, software, copiatoare), astfel încât bucureștenii să nu mai fie nevoiți să facă drumuri inutile.

Primarul Sectorului 6 transmite că aici există și un aparat unde cetățenii pot plăti taxele locale, dar și alte plăți pentru utilități. De asemenea, spațiul de arhivare este bine pus la punct.

Acest nou centru a fost deschis pentru a deservi cartierele Giulești, Crângași și Grozăvești/Regie.

Toate sediile, inclusiv cele din Militari și Drumul Taberei, sunt moderne și au aer condiționat, potrivit spuselor primarului:

Toate sediile noastre sunt din acest an modernizate, informatizate, curate, cu aer condiționat.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies