Bucureștenii din Sectorul 5 pot solicita blocatoare automate de parcare. Dacă dispozitivul e furat, păgubitul plătește pagubele

24 oct. 2022
32587 Afișari
Bucureștenii din Sectorul 5 pot solicita blocatoare automate de parcare. Dacă dispozitivul e furat, păgubitul plătește pagubele
Bucureștenii din Sectorul 5 pot solicita blocatoare automate de parcare. Dacă dispozitivul e furat, păgubitul plătește pagubele. Sursa foto: Captură Facebook/ Comunicare Primăria Sector 5

Bucureștenii care dețin un loc de parcare de reședință în Sectorul 5 pot solicita să le fie montate blocatoare de parcare. Primăria Sectorului 5 a făcut anunțul și a transmis informațiile necesare.

Blocatoare de parcare în Sectorul 5

„Primăria Sectorului 5 vine în sprijinul cetățenilor care dețin un loc de parcare de reședință, prin montarea unui sistem automat de blocare a locului de parcare”, transmite PS5.

Astfel, cetățenii Sectorului 5 care dețin un loc de parcare de reședință închiriat de la Primăria de sector și care doresc să evite ocuparea abuzivă a locului de parcare, pot depune la Registratură sau online, prin intermediul Platformei (https://www.parcarisector5.ro/), o solicitare cu privire la montarea unui dispozitiv de blocare, automat, pe întreaga perioadă de utilizare a locului de parcare.

Informații utile

Blocatoarele de parcare vor fi montate de către serviciile de specialitate din cadrul Primăriei Sectorului 5, în baza unei programări.

Prețul pentru utilizarea unui dispozitiv de blocare este de 10 lei/lună și se achită anual.

Persoanele cu dizabilități au prioritate și gratuitate dacă aleg opțiunea montării unui dispozitiv de blocare pentru locul de parcare.

Bine de știut: Dacă blocatorul de parcare și/sau echipamentele necesare funcționării acestuia sunt distruse, deteriorate total, pierdute sau furate, pagubele vor fi suportate în totalitate de utilizator. Dacă utilizatorul se află într-una dintre situațiile menționate mai sus, acesta trebuie să sesizeze Poliția Locală Sector 5.

„Atenție! Dispozitivul de blocare instalat în regie proprie va fi demontat fără preaviz, iar contractul de utilizare a locului de parcare încetează de drept, în conformitate cu H.C.L. 184/25.11.2021, art.22, alin.(1) lit. m)”, anunță Primăria Sectorului 5.

Cookies