Bucureștenii din Sectorul 4 își vor putea plăti taxele și impozitele la metrou. Unde vor fi amplasate aparatele selfpay

08 nov. 2022
143 Afișari
Bucureștenii din Sectorul 4 își vor putea plăti taxele și impozitele la metrou. Unde vor fi amplasate aparatele selfpay
Bucureștenii din Sectorul 4 își vor putea plăti taxele și impozitele la metrou. Unde vor fi amplasate aparatele selfpay / Sursă foto: Faceboo-Metrorex

Bucureștenii ce locuiesc în Sectorul 4 al Capitalei își vor putea plăti taxele și impozitele fără a mai sta la cozi, chiar la gurile de metrou din sector. Metrorex a anunțat că mai multe aparate de tip selfpay au fost amplasate la intrarea în diferite stații.

Bucureștenii din Sectorul 4 își vor putea plăti taxele și impozitele la metrou

Pentru a le oferi bucureștenilor posibilitatea de la plăti taxele și impozitele într-un mod cât mai simplu, Metrorex a amplasat aparate selfpay la stațiile de metrou.

Astfel, oamenii care merg cu acest mijloc de transport în comun și care locuiesc în Sectorul 4 își pot achita dările într-un mod rapid și sigur.

Pe lângă accesul rapid de plată și de informare de care beneficiază cetățenii de pe raza sectorului 4, cu privire la taxe și impozite, proiectul pilot vizează dezvoltarea cooperării dintre Metrorex și autoritățile publice locale, scrie Metrorex.

Amplasarea aparatelor la metrou face parte dintr-un proiect pilot ce a fost agreat atât de Metrorex, cât și de Primăria Sectorului 4.

În ce stații ce află aparatele

Compania Metrorex a transmis, prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de Facebook, care sunt stațiile din Sectorul 4 unde oamenii vor putea să găsească aceste automate. Iată lista acestora:

  • Dimitrie Leonida;
  • Apărătorii Patriei;
  • Piața Sudului;
  • Constantin Brâncoveanu;
  • Eroii Revoluției;
  • Tineretului;
  • Piața Unirii;
  • Timpuri Noi.

Prin această acțiune, metroul se alătură inițiativei desfășurate de către Primăria Sectorului 4 al Municipiului București, ,,Fără cozi la ghișee”, a transmis Metrorex.

Aparatele de plată, de tip selfpay, sunt proprietatea Primăriei Sectorului 4. Acestea vor putea fi găsite în apropierea automatelor de vândut cartele pentru accesul la metrou.

Cookies