Bucureştenii din Sectorul 4, cu cont la BRD, îşi pot plăti taxele prin metoda SIMPLIS DEBIT

de:
18 mart. 2015
0 Afișari
Bucureştenii din Sectorul 4, cu cont la BRD, îşi pot plăti taxele prin metoda SIMPLIS DEBIT

Astfel, începând cu luna martie 2015, a fost extinsă soluția de ultimă oră pentru plata impozitelor și taxelor locale, în continuarea proiectului inedit și foarte facil de diversificare a modalităților de plată puse la dispoziția contribuabililor Sectorului 4, informează un comunicat de presă remis B365.ro.

În esență, aceasta presupune ca orice contribuabil ce aderă la această modalitate de plată să NU SE MAI DEPLASEZE NICIODATĂ PENTRU PLATĂ la sediile instituției, metoda fiind denumită în termeni tehnici de specialitate ,,SIMPLIS DEBIT”.

Astfel, contribuabilii Sectorului 4 scapă de grija plății impozitelor și taxelor locale prin încheierea unui angajament cu banca emitentă a cardului pe care îl dețin, prin care își dau acordul, ca la anumite termene, stabilite de contribuabil, banca să debiteze automat contul său cu sumele de plată către D.G.I.T.L. Sector 4 (cuantumul impozitelor și taxelor locale datorate), pe baza deciziei de impunere, cu suma de plată.

Contribuabilul are posibilitatea să verifice on-line debitarea făcută și are astfel, control asupra operațiunilor efectuate din contul său, este degrevat de grija plății impozitelor și taxelor locale și nu mai este nevoit să se prezinte la sediile D.G.I.T.L. Sector 4.

Avantajul aceastei metode de plată este GRATUITATEA, neimplicând niciun fel de comision perceput contribuabililor Sectorului 4.

Orice persoană care deține un cont bancar la una dintre sucursalele B.R.D. GROUPE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE S.A., poate semna un mandat de debitare prin care împuterniceşte banca să facă plata impozitelor și taxelor locale, în mod automat, la data scadentă. Prin acest mandat orice persoană se obligă să alimenteze contul, astfel încât, la data scadentă să aibă în cont cel puţin suma necesară pentru plata impozitelor și taxelor locale. Pentru informații suplimentare, toți cei interesați pot apela 021.460.61.66.

Cookies