Bucureștenii din Sectorul 4 își pot plăti locurile de parcare până la finalul lunii martie. Băluță: Ar fi păcat să vă pierdeți locul

24 mart. 2023
446 Afișari
Bucureștenii din Sectorul 4 își pot plăti locurile de parcare până la finalul lunii martie. Băluță: Ar fi păcat să vă pierdeți locul
Bucureștenii din Sectorul 4 își pot plăti locurile de parcare până la finalul lunii martie. Băluță: Ar fi păcat să vă pierdeți locul. Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Daniel Băluță a ținut să transmită un mesaj important pentru bucureștenii din Sectorul 4 care dețin locuri de parcare: pot fi plătite până la finalul lunii martie, la data de 31.03.2023. Până în acest moment, mai mult de 7.000 de persoane nu și-au plătit locul, spune Primarul Sectorului 4.

Locurile de parcare din Sectorul 4 pot fi plătite până la sfârșitul lunii martie

Anunț important pentru cei care dețin un loc de parcare în Sectorul 4!

Prin acest mesaj încerc să vă ajut și să vă aduc la cunoștință un lucru de care poate ați uitat și e bine să vă readucă cineva aminte, transmite Daniel Băluță într-o postare pe pagina de Facebook.

Vineri, la data de 31 martie 2023, este ultima zi în care bucureștenii din Sectorul 4 își mai pot plăti taxa pentru locul de parcare de reședință.

Ar fi păcat să vă pierdeți locul în care v-ați lăsat mașina poate mai bine de 10, 20 de ani, din cauza faptului că ați uitat sau pur și simplu nu ați știut până la ce dată să plătiți, spune primarul Sectorului 4.

Băluță îi sfătuiește pe oameni să mai verifice încă o dată dacă au achitat taxa, astfel încât să fie siguri că este totul în regulă.

Potrivit ultimelor date primite de primar, vineri, 24 martie, peste 7.000 de bucureșteni din Sectorul 4 încă nu și-au plătit locul de parcare.

Posesorii locurilor de parcare de reședință care nu achită taxa până la data de 31 martie 2023 trebuie să știe că vor pierde locul respectiv. Începând cu data de 1 aprilie 2023, locul de parcare va fi atribuit persoanelor care au o solicitare în așteptare. Atribuirea locurilor de parcare va fi făcută în ordinea cronologică a depunerii solicitărilor.

În situația în care la data de 31 martie nu ați plătit, de la 1 aprilie, locul dumneavoastră va fi luat de cei care au o solicitare în așteptare, în funcție de ordinea cronologică a depunerii acestora, explică primarul Sectorului 4.

Cookies