Bucureștenii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare automate de parcare. Prețul i-a lăsat mască pe oameni: „E din aur? De unde până unde?”

30 aug. 2023
875 Afișari
Bucureștenii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare automate de parcare. Prețul i-a lăsat mască pe oameni: „E din aur? De unde până unde?”
Bucureștenii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare automate de parcare. Prețul i-a lăsat mască pe oameni. „E din aur? De unde până unde?”. Sursa foto: Facebook/ Mobilitate Urbana Sector 4

Direcția Mobilitate Urbană îi anunță pe bucureștenii din Sectorul 4 că își pot cumpăra blocatoare automate de parcare, fiind pus la dispoziția doritorilor un nou lot. Toate bune și frumoase până aici, însă prețul i-a lăsat mască pe oameni: 1.248,31 de lei costă modelul de blocator. „E din aur?”, întreabă un internaut.

Bucureștenii din Sectorul 4 își pot cumpăra blocatoare automate de parcare

Sunt disponibile 1.000 de noi blocatoare automate!
Pentru deținătorii locurilor de parcare de reședință, important de știut este că Direcția Mobilitate Urbană pune la dispoziția doritorilor un lot nou de blocatoare, transmite Mobilitate Urbană Sector 4 într-o postare pe pagina de Facebook.

Mobilitate Urbană S4 spune că, prețul unui astfel de blocator automat, aflat în stoc momentan, este de 1.248,31 de lei (aici fiind incluse prețul de achiziție, montarea și punerea în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus).

Banii se achită în două tranșe

Bucureștenii din Sectorul 4 care vor să-și cumpere blocatoare automate de parcare trebuie să știe că prețul se achită în două tranșe, astfel:

  • prima tranșă în valoare de 400 de lei se va plăti la validarea cererii (precomandă),
  • diferența până la suma totală de 1.248,31 lei va fi plătită în momentul în care va fi montat aparatul.

Bonus: există și garanție pentru o perioadă de 49 de luni.

Odată achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea dumneavoastră, iar pentru o perioadă de 49 de luni veți beneficia și de garanție, transmite sursa citată.

Informații despre acest tip de dispozitive, „dintre cele mai performante”:

  • sunt prevăzute cu carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă,
  • au un braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.

Cei interesați de achiziție trebuie să acceseze site-ul oficial al Direcției Mobilitate Urbană Sector 4, AICI, sau aplicația mobilă „Primăria Sector 4”.

Sursa foto: Facebook/ Mobilitate Urbana Sector 4
Sursa foto: Facebook/ Mobilitate Urbana Sector 4
Cookies