Bucureștenii din Sectorul 3 sunt nemulțumiți de florile primite de la primărie, să le pună în fața blocului. Au ajuns cam ciufulite, dar poate își revin

29 mart. 2023
463 Afișari
Bucureștenii din Sectorul 3 sunt nemulțumiți de florile primite de la primărie, să le pună în fața blocului. Au ajuns cam ciufulite, dar poate își revin
Bucureștenii din Sectorul 3 sunt nemulțumiți de florile primite de la primărie, să le pună în fața blocului. Au ajuns cam ciufulite, dar poate își revin. Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3

Cetățenii din Sectorul 3 și-au arătat nemulțumirile față de florile din serele Primăriei primite pentru a fi plantate în curțile din fața blocurilor. Aceștia au spus că florile nu arată ca în pozele postate de primar, ajungând la asociațiile de proprietari strivite și cu frunze lipsă.

Asociațiile de proprietari, nemulțumite de florile livrate de PS3

Un bucureștean a postat două fotografii în grupul de facebook „Cetățean Sector 3” cu ghivecele de flori primite de la Primăria Sectorului 3 pentru a fi plantate în grădina din fața blocului. Acesta a transmis că este nemulțumit de felul în care arată plantele, având un aspect inestetic. În fotografii se observă că acestora le lipsesc câteva frunze și sunt cam ciufulite:

Cam așa flori am primit de la primărie, foarte frumoase!, este mesajul care însoțește pozele.

Flori livrate de Primăria Sectorului 3. Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3
Flori livrate de Primăria Sectorului 3. Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3
Flori livrate de Primăria Sectorului 3. Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3
Flori livrate de Primăria Sectorului 3. Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3

Alte persoane și-au arătat nemulțumirile față de situația similară prin care au trecut în legătură cu florile livrate de PS3:

Da, și noi tot asemenea frumuseți!, spune M. F.

Am trecut și noi prin această dezamăgire, a declarat I. A. M.

Așa uscăciune am primit și noi!, a precizat M. V.

Așa am primit și eu… Dacă le udăm își revin, dar nu stau în baza celor 30 ghivece…, spune E. O.

Să nu se mai laude că dă flori asociațiilor de locatari, când în realitate trimite niște mizerii, spune M. V.

Cetățenii din Sectorul 3 care au primit deja florile au spus că, în ciuda felului în care arată, acestea sunt verzi și pot fi plantate fără probleme:

Așa au fost la toate asociațiile de proprietari, dar se prind. Important este mijlocul să nu fie uscat, spune M. M.

Își revin, să le plantați repede, că se fac foarte frumoase, precizează M. C. M.

Chiar dacă florile au ajuns exact ca în imaginile postate de bucureștean, cetățenii nu s-au descurajat și le-au plantat, acestea revenindu-și.

Florile pot fi solicitate de Asociațiile de Proprietari telefonic

Aceste ghivece de flori au fost livrate după ce Robert Negoiță a anunțat că Asociațiile de Proprietari pot face solicitări pentru a le primi cu scopul amenajării curților din fața blocurilor. Materialul dendrofloricol este livrat în mod gratuit către solicitanți, a transmis PS3.

Plantele provin din sera proprie a Sectorului 3, locul în care sunt crescute și plantele care ornamentează spațiul public din Sector.

Asociațiile de Proprietari pot suna la numărul de telefon 0720.777.511 sau pot trimite un mesaj direct pe pagina de Facebook a Primăriei pentru a cere distribuirea florilor, a anunțat PS3.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies