ARHIVA B365

Bucureştenii din Sectorul 3 îşi pot plăti impozitele locale cu cardul, direct din faţa calculatorului

Pentru a putea accesa sistemul naţional wwww.ghiseul.ro, bucureştenii trebuie să se prezinte la sediul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 din str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 pentru obţinerea credenţialului (user şi parolă), cu care se vor putea autentifica în vederea plăţilor pe internet.

Programul de lucru cu publicul al DITL este în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri între orele 8.30-16.30 şi joi de la 8.30 la 18.30.

Actele necesare pentru obţinerea userului şi parolei sunt: cererea tip plis copia şi originalul buletinului sau a cărţii de identitate.

Plata impozitelor şi taxelor locale în sectorul 3 se poate face şi la oficiile poştale din Capitală, la agenţiile CEC din Sectorul 3 şi la cele trei sedii ale Direcţiei de Impozite si Taxe Locale din:

  • str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5;
  • str. Sf. Vineri nr. 32;
  • str. Câmpia Libertăţii nr. 36.

De asemenea, persoanele fizice arondate sediului DITL Sector 3 au la dispozitie si serviciile oferite de Biroul Unic din str. Lucreţiu Pătrăcanu unde funcţioneaza cinci ghişee  (dintre care patru pentru constatare impunere persoane fizice şi unul pentru urmărire persoane fizice) şi patru casierii.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 la tel. 021.341.17.61 şi de pe site-ul  www.ditl3.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button