Bucureștenii din Sectorul 2 au o nouă „ședință de cartier” cu primarul Radu Mihaiu. E joi seară, în Parcul Cinema Floreasca

13 sept. 2023
2420 afișări
Bucureștenii din Sectorul 2 au o nouă „ședință de cartier” cu primarul Radu Mihaiu. E joi seară, în Parcul Cinema Floreasca
Bucureștenii din Sectorul 2 au o nouă „ședință de cartier” cu primarul Radu Mihaiu. E joi seară, în Parcul Cinema Floreasca | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Radu Mihaiu a anunțat că în această săptămână va avea loc o nouă întâlnire cu bucureștenii din Sectorul 2. Edilul îi invită pe cetățeni să discute despre problemele ce îi apasă și pe care administrația publică le-ar putea remedia.

Radu Mihaiu va avea o nouă întâlnire cu bucureștenii din S2

Așa cum ne-a obișnuit deja, Radu Mihaiu va organiza și în această săptămână o întâlnire cu cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 din București.

În cadrul „ședinței” de mâine sunt așteptate toate persoanele preocupate de bunăstarea sectorului.

Persoanele care doresc să ia parte la această discuție cu primarul din S2, sunt așteptate mâine (joi, 14 septembrie 2023) în Parcul Cinema Floreasca. Întâlnirea va începe de la ora 18:00.

Astfel, bucureștenii vor avea ocazia de a vorbi despre problemele de care se lovesc în viața de zi cu zi.

Primăria Sectorului 2 a transmis următorul mesaj:

Cei care locuiți în zonă sunteți invitați la un dialog deschis despre problemele curente cu care vă confruntați, dar și despre ideile și soluțiile ce pot fi aplicate pentru binele întregii comunități.

Lista temelor de discuție

Primăria Sectorului 2 le-a pus la dispoziție cetățenilor și o serie de subiecte pe baza cărora vor avea loc discuțiile din cadrul întâlnirii cu edilul. Iată care sunt acestea:

  • Modernizarea străzi și a infrastructurii rutiere din sector,
  • Realizarea de noi spații verzi și amenajarea celor existente,
  • Curățenie și control,
  • Refacerea ghenelor de gunoi.

Cu toate astea, pe lângă discuțiile pe baza temelor enumerate mai sus, cetățenii vor afla și detalii referitoare la proiectele PS2. Se va discuta atât despre proiectele ce au fost deja implementate în sector, cât și despre cele care urmează să prindă contur în viitor.

Primăria transmite că implicarea oamenilor ce locuiesc în aria administrată este foarte importantă pentru remedierea problemelor din S2:

Părerea voastră contează pentru noi! Doar împreună putem reuși să schimbăm în mai bine Sectorul 2!

Cookies