Bucureștenii din Sectorul 1 sunt întrebați dacă sunt mulțumiți de prețurile și de programul bazinelor de înot. PS1 așteaptă propuneri și observații până pe 2 octombrie

26 sept. 2023
6154 Afișari
Bucureștenii din Sectorul 1 sunt întrebați dacă sunt mulțumiți de prețurile și de programul bazinelor de înot. PS1 așteaptă propuneri și observații până pe 2 octombrie
Bucureștenii din Sectorul 1 sunt întrebați dacă sunt de acord cu tarifele și orarul de folosire pentru bazinele de înot. PS1: Așteptăm propunerile până pe data de 2 octombrie 2023 | Sursă foto:Facebook-PS1

Primăria Sectorului 1 a inițiat o consultare publică în ceea ce privește tarifele și programul pentru folosirea celor două bazine din aria administrată.

Cetățenii pot să transmită propunerile lor până la data de 2 octombrie.

Primăria Sectorului 1 lansează o consultare publică

Primăria Sectorului 1 le transmite cetățenilor că așteaptă opinia comunității în ceea ce privește utilizarea celor două bazine de înot, realizate în aria administrată. Mai precis, este vorba despre bazinele semi-olimpice, dedicate elevilor, aflate pe:

  • Strada Dridu numărul 2 (curtea Școlii Gimnaziale numărul 178),
  • Strada Lainici numărul 4-8 (curtea Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”).

Cele două bazine vor putea fi folosite de orice copil din Capitală, în baza unui abonament eliberat contra cost. Cei mici vor fi asistați de un instructor, iar grupele vor fi formate din maxim 10 elevi.

Care sunt prețurile și orarul propuse de administrația publică

Primăria a transmis și o listă de prețuri pe care le propune pentru folosirea bazinelor de înot. Iată care sunt acestea:

  • 10 ședințe (abonament cu valabil 3 luni)  – 300 de lei,
  • 12 ședințe (abonament cu valabil 4 luni) – 350 de lei,
  • 16 ședințe (abonament cu valabil 6 luni) – 420 de lei,
  • 1 ședință – 40 de lei.

Administrația publică a anunțat și că, cetățenii ce locuiesc în Sectorul 1 vor beneficia de o reducere de 50%. De asemenea, copiii ce au dizabilități, cu domiciliul în S1, vor putea folosi bazinele în mod gratuit.

În ceea ce privește programul de acces, PS1 a transmis că bazinele vor fi deschise, după cum urmează:

De luni până vineri (între orele 08:00 – 22:00)

  • Elevii din unitățile de învățământ ce găzduiesc bazinele: 10:00-16:00,
  • Copiii din afara unității de învățământ: 08:00 – 10:00 , 16:00 – 22:00.

Sâmbătă și duminică:

  • Acces general pentru toți copiii între orele 08:00 – 22:00.

Regulamentul privind accesul, organizarea și funcționarea bazinelor de înot este în dezbatere publică și orice persoană interesată îl poate consulta accesând ACEST link.

Persoanele interesate pot trimite sugestiile și propunerile lor până la data de 2 octombrie 2023. Cetățenii le pot depune pe adresa de e-mail: [email protected], sau direct la Registratura Generală a PS1, aflată pe Bulevardul Banu Manta numărul 9.

Cookies