Bucureștenii care vor să-și păstreze locul de parcare de reședință din Sectorul 5 trebuie să plăteasca taxa până la sfârșitul lunii martie

29 mart. 2023
13192 Afișari
Bucureștenii care vor să-și păstreze locul de parcare de reședință din Sectorul 5 trebuie să plăteasca taxa până la sfârșitul lunii martie
Bucureștenii care vor să-și păstreze locul de parcare de reședință din Sectorul 5 trebuie să plăteasca taxa până la sfârșitul lunii martie. Sursa foto: Facebook/ Comunicare Primăria Sector 5

PS5 le reamintește bucureștenilor din Sectorul 5 care dețin un loc de parcare de reședință și care doresc prelungirea contractului, să plătească taxa până la sfârșitul lunii martie. Cei care omit să achite taxa vor rămâne fără loc de parcare.

Nu uitați să plătiți taxa pentru locul de parcare de reședință din Sectorul 5

Cei care nu vor achita taxa pentru locul de parcare de reședință din Sectorul 5 până la data de 31 martie 2023 trebuie să știe că locul respectiv va fi atribuit următoarei persoane care se află pe lista de așteptare din zona respectivă.

Cetățenii Sectorului 5 care dețin un loc de parcare de reședință și doresc prelungirea contractului trebuie să plătească taxa până la sfârșitul acestei săptămâni, respectiv 31 martie 2023, în caz contrar locul de parcare va fi distribuit următoarei persoane pe lista de așteptare din zona respectivă, transmite Primăria Sectorului 5 într-o postare pe pagina de Facebook.

Serviciul Parcaje Auto de Reședință din cadrul PS5 îi anunță pe bucureșteni că plățile se pot realiza astfel:

  • Transfer direct – în contul IBAN deschis la Trezoreria Sectorului 5: RO95TREZ70521360206XXXXX; (Beneficiar: Direcția de Taxe și Impozite Locale a Sectorului 5, CUI beneficiar: 38320436, Denumirea operațiunii: taxă ULP – parcaje de reședință)
  • Ghișeul.ro – prin intermediul internetului;
  • Stațiile de plată Selfpay, Qiwi, UN-DOI (aflate în toate magazinele mari), prin numerar și card bancar;
  • C.E.C Bank și Poșta Română – prin numerar;
  • Aplicația Westaco – soluție oferită la nivelul benzinarilor OMV și Petrom;
  • MobilPay Wallet – prin intermediul aplicației mobile;
  • În sediile Direcției de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, prin card bancar.

Cât costă închirierea unui loc de parcare de reședință în Sectorul 5

Cine vrea să închirieze un loc de parcare de reședință în Sectorul 5 trebuie să știe că sumele sunt cuprinse între 300 și 600 de lei.

Tarifele pentru închirierea unui loc de parcare de reședință au fost stabilite de Consiliul General al Municipiului București, nu de primăriile de sector, conform H.C.G.M.B. nr. 219/2022 privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în municipiul Bucureşti, începând cu anul 2023, sunt cuprinse între 300 și 600 de lei, a conchis PS5.

Cookies