Bucureștenii care vor să adopte un cățel sunt așteptați la MaxiPet Militari Shopping. Târgul este organizat de ASPA București și are loc sâmbătă, 17 februarie

07 feb. 2024
3136 Afișari
Bucureștenii care vor să adopte un cățel sunt așteptați la MaxiPet Militari Shopping. Târgul este organizat de ASPA București și are loc sâmbătă, 17 februarie
Bucureștenii care vor să adopte un cățel sunt așteptați la MaxiPet Militari Shopping. Târgul este organizat de ASPA București și are loc sâmbătă, 17 februarie. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

ASPA București organizează un nou târg de adopții, sâmbătă, 17 februarie. Bucureștenii care vor să adopte un cățel sunt așteptați la magazinul MaxiPet Militari Shopping.

10 blănoși vor fi prezenți la târgul de adopții și sunt nerăbdători să-și găsească o nouă familie iubitoare și un cămin călduros.

Târg de adopții de căței la MaxiPet Militari Shopping, organizat de ASPA București

Următorul TÂRG DE ADOPȚII se va desfășura sâmbătă, 17 februarie, la magazinul MaxiPet Militari Shopping, anunță ASPA București într-o postare pe Facebook.

Cei care doresc să adopte un cățel din cei 10 prezenți la târg trebuie să știe că blănoșii sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați și sterilizați (dacă vârsta le permite).

Totodată, noii stăpâni vor beneficia de o mulțime de cadouri utile, oferite de sponsorii evenimentului:

  • Pachete oferite de MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree România;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar Medalion Inteligent;
  • Pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks România;

Adopțiile sunt gratuite. Târgul de adopții are loc sâmbătă, 17 februarie 2024, între orele 10:00 – 15:00, la MaxiPet Militari Shopping (Bulevardul Iuliu Maniu 546-560).

Sursa foto: Facebook/ ASPA București
Sursa foto: Facebook/ ASPA București

7 din cei 10 căței prezenți la primul târg din 2024 au fost adoptați

Primul târg de adopții organizat de ASPA în 2024 a avut loc la data de 3 februarie 2024, la MaxiPet Mihai Bravu. La eveniment au fost prezenți 10 căței, iar 7 dintre aceștia și-au găsit noi familii iubitoare.

A fost o zi de neuitat pentru toți cățeii prezenți. S-au jucat împreună, au primit recompense de la voluntarii ASPA și PROEDUS, veniți să ne ajute, și multe mângâieri de la iubitorii de animale veniți să-i cunoască. Cele mai importante, totuși, au fost mult așteptatele îmbrățișări ale adoptatorilor, care i-au ținut strâns la piept până acasă, spune ASPA București.

Blănoșii care nu au fost adoptați sunt în continuare disponibili pentru adopție, alături de alți căței la fel de frumoși și sociabili care așteaptă să fie luați acasă de la centrele ASPA Bragadiru și ASPA Mihăilești. Centrele sunt deschise adoptatorilor de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Te-ar mai putea interesa și: 7 cățeluși au fost salvați de ASPA cu ajutorul a doi angajați în construcții. Erau ascunși sub un container de pe un șantier din Sectorul 6, fără hrană și căldură

Cookies