Bucureștenii care și-au parcat mașinile pe străzile Anton Pann, Căuzași și Vintilă Vodă sunt rugați să le mute. Se filmează un lungmetraj

12 sept. 2023
486 afișări
Bucureștenii care și-au parcat mașinile pe străzile Anton Pann, Căuzași și Vintilă Vodă sunt rugați să le mute. Se filmează un lungmetraj
Bucureștenii care și-au parcat mașinile pe străzile Anton Pann, Căuzași și Vintilă Vodă sunt rugați să le mute. Se filmează un lungmetraj. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Vor fi filmări pe 3 străzi ale Capitalei, iar casa de producție le cere șoferilor să își mute mașinile pentru a putea permite buna desfășurare a acțiunii.

Unde vor avea loc filmările

Casa de producție Icon Production i-a anunțat pe cetățenii care locuiesc pe străzile Anton Pann, Căuzași și Vintilă Vodă că vor avea loc filmări în perioada 13-19 septembrie 2023, pentru o producție cinematografică de lung metraj:

Casa de producție Icon Production vă aduce la cunoștință că în perioada 13-19 septembrie 2023 va realiza pe străzile Anton Pann, Căuzași și Vintilă Vodă filmări pentru o producție cinematografică de lung metraj.

Astfel, șoferii care și-au parcat mașinile pe străzile respective sunt rugați să le repoziționeze pentru a permite buna desfășurare a activității:

Pentru buna desfășurare a acțiunii, în condiții de siguranță, avem rugămintea ca în perioada menționată mai sus să repoziționați autoturismul dumneavoastră, permițând astfel manevrarea echipamentelor echipei de filmare.

De asemenea, casa de producție și-a cerut scuze de la bucureșteni pentru disconfortul creat.

Marți seară au loc restricții de circulație în București

Marți, 12 septembrie 2023, vor fi restricții de circulație pe mai multe străzi din București, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre România și Kosovo.

Meciul se desfășoară pe Stadionul „Arena Națională”.

Zonele afectate de restricțiile de circulație:

  • Str. Maior Coravu – între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
  • Bd. Pierre de Coubertin – între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
  • Str. Tony Bulandra – între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu.

Aceste restricții vor fi implementate începând cu ora 21:45, când va începe meciul.

Mai mult decât atât, pe lângă restricțiile de circulație, șoferilor le este interzis să parcheze în zona intrării în Complexul Arena Națională dinspre Bd. Basarabia, pe Str. Valea Luminoasă și Str. Tony Bulandra, precum și în perimetrul rondului din Str. Maior Coravu.

Te-ar putea interesa și:

Cookies