Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 6 pot scăpa de mobila veche, în mod gratuit. PS6 a anunțat că urmează ca mobilierul să fie ridicat și reciclat

26 mart. 2023
15681 afișări
Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 6 pot scăpa de mobila veche, în mod gratuit. PS6 a anunțat că urmează ca mobilierul să fie ridicat și reciclat
Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 6 pot scăpa de mobila veche, în mod gratuit. PS6 a anunțat că urmează ca mobilierul să fie ridicat și reciclat. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a început să facă curățenie atât afară, cât și în interiorul locuințelor din sector.

Cetățenii care vor să scape de mobila veche, o pot scoate în fața blocului sau a curții, iar cei de la Urban o vor ridica și, ulterior, recicla.

PS6 ridică, în mod gratuit, mobila veche din fața locuințelor

PS6 a anunțat că bucureștenii din sector își pot recicla, în mod gratuit, mobila veche de care nu mai au nevoie:

Facem curățenie afară, dar și în locuințe!
Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă scăpăm și de mobila veche. Dacă aveți mobilier din lemn și vă încurcă sau vreți să-l schimbați, îl scoateți în fața blocului sau a curții, iar cei de la Urban vin să-l ridice gratuit.”
Mobilierul va fi reciclat și transformat în alte obiecte de decor. Scopul acestei acțiuni este contribuirea la protejarea naturii și evitarea tăierii de copaci.

Din ce zone ale Sectorului 6 va fi ridicat mobilierul

Începând de luni, 27 martie și până pe 4 aprilie, Urban va colecta mobile veche. Prima dată se va ridica de la persoanele care locuiesc în Microzona 27B, de unde s-a început campania de curățenie.

PS6 a anunțat și străzile de unde va fi ridicat mobilierul:

Este vorba despre perimetrul cuprins între Bd. Constructorilor, str. George Vâslan, Calea Giulești, str. Zboina Neagră, str. Vintilă Mihăilescu, până pe Calea Crângași.
În zona aceasta, am început să punem afișe la scările de bloc, pentru a afla de campania de colectare cât mai multă lume.”
Mobila veche va fi ridicată din Sectorul 6
Mobila veche va fi ridicată din Sectorul 6. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Primarul Sectorului 6 a ieșit să facă curățenie

Primarul Ciprian Ciucu a ieșit în cursul zilei de sâmbătă să facă curățenie în mai multe zone din sector. Prima dată a mers în Crângași, după care a curățat zona Lacul Morii.

El a atenționat bucureștenii să aibă grijă pe unde își lasă gunoaiele, pentru că vor fi sanțcionați.

Primarul Sectorului 6 a anunțat că a început montarea a 3.000 de camere de supraveghere prin sector, iar polițiștii vor ieși mai mult în civil.

De dimineață am fost în Crângași.
Acum mergem pe digul sudic al Lacului Morii. Veniți și voi!
Munca nu este rușinoasă. Să aruncăm gunoiul pe fereastră este…
Curățenia de primăvară!” a spus primarul pe pagina de Facebook
Cookies