Bucureștenii care adoptă un cățel la târgul ASPA din weekend, din Parcul Circului, primesc cadou o invitație dublă la premiera filmului „Dogman”

07 iun. 2024
9035 afișări
Bucureștenii care adoptă un cățel la târgul ASPA din weekend, din Parcul Circului, primesc cadou o invitație dublă la premiera filmului „Dogman”
Bucureștenii care adoptă un cățel la târgul ASPA din weekwnd, din Parcul Circului, primesc cadou o invitație dublă la premierul filmului „Dogman” | Sursa foto: ASPA București/Facebook

Cățeii din adăposturile ASPA vor fi promovați în cadrul unei proiecții a filmului Dogman. Cei care vor adopta un cățel în cadrul târgului de mâine, vor primi o invitație dublă la proiecția filmului din 10 iunie.

Adopți un cățel la târgul ASPA și primești cadou un bilet la „Dogman”

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a încheiat un parteneriat cu Transilvania Film, prin care cățeii din adăposturile ASPA vor fi promovați în cadrul unei proiecții de film, dar și pe social media. Mai exact, este vorba despre proiecția de gală a filmului Dogman.

Cei care vor adopta un cățel mâine, 8 iunie, în cadrul târgului ASPA, vor primi o invitație dublă la proiecția de gală a filmului Dogman. Evenimentul se va desfășura luni, 10 iunie, ora 19:00, la Cinema City Afi Cotroceni și va consta într-un cocktail de întâmpinare de la ora 19:00, urmat de proiecția filmului la 19:45.

  • Vezi câțiva dintre blănoșii prezenți la târgul de mâine AICI.

Târg de adopții ASPA

Weekendul acesta, ASPA organizează un nou târg de adopții în Parcul Circului din București. Mai exact, 20 de blănoși vor fi prezenți și vor aștepta să se alăture unei familii iubitoare.

Evenimentul va începe de dimineață, de la ora 10:00, și se va încheia la ora 16:00. Câinii prezenți sunt deparazitați intern și extern, microcipați, chiar și sterilizați, dacă vârsta permite acest lucru.

Adopțiile sunt gratuite, iar blănoșii au toate documentele necesare.

La târg vor fi prezenți voluntari ASPA și PROEDUS, iar sponsorii pregătesc o mulțime de surprize pentru adoptatori și pentru cățeii care vor pleca spre noile familii.

Dogman – un film de Luc Besson

Dogman” este cel mai recent film al legendarului Luc Besson. Filmul recompune, prin flashback-uri, destinul tânărului Douglas. Aceasta surprinde povestea tânărului, traumatiazat de abuzurile din copilărie, care reușește să își croiască un drum alături de sutele de câini pe care îi are în grijă.

Actori precum Caleb Landry Jones, Jojo T. Gibbs, Christopher Denham, Clemens Shick sau Grace Palma, dau viață personajelor din filmul Dogman.

Filmul va apărea în cinematografe din data de 15 iunie, durata acestuia fiind de 115 minute.

Citește și:

 

 

Cookies