Bucureștenii, câinii, pisicile, hamsterii și papagalii lor sunt așteptați la PetExpo. Târgul dedicat iubitorilor de animale e în mai, la ROMAERO Băneasa

24 apr. 2023
1332 afișări
Bucureștenii, câinii, pisicile, hamsterii și papagalii lor sunt așteptați la PetExpo. Târgul dedicat iubitorilor de animale e în mai, la ROMAERO Băneasa
Bucureștenii, câinii, pisicile, hamsterii și papagalii lor sunt așteptați la PetExpo. Târgul dedicat iubitorilor de animale e în mai, la ROMAERO Băneasa | Sursă foto: Facebook-PetExpo Romania

Pe finalul lunii mai, iubitorii de animale de companie din București sunt invitați să ia parte la cel mai important târg dedicat prietenilor blănoși ce locuiesc în casele noastre. Este vorbea despre PetExpo, care va fi organizat la ROMAERO Băneasa.

PetExpo – Târgul dedicat prietenilor blănoși

Cel mai important târg dedicat animalelor de compania ajunge la București în perioada 19 – 21 mai. În cele trei zile, locuitorii orașului vor putea merge să descopere noi produse dedicate companionilor patrupezi. Bucureștenii vor putea alege cele mai potrivite servicii și produse destinate acestora.

Persoanele prezente în cadrul evenimentului vor beneficia de reduceri substanțiale, produsele și serviciile putând fi achiziționate la prețuri de importator sau producător.

PetExpo va fi organizat în incinta ROMAERO Băneasa, într-un spațiu de 3000 de metri pătrați. Acesta va fi amenajat astfel încât vizitatorii să poată aduce cu ei și animalele de companie.

Cât costă biletul și care este program evenimentului

Ediția din acest an se axează pe câteva domenii de interes, după cum transmit organizatorii. Iată care sunt acestea:

  • Nutriție – Vor fi prezentate produse pentru câini, pisici, pești și alte animale de companie.
  • Frumusețe – Vor putea fi găsite cele mai bune oferte din domeniul cosmeticii pentru animale, atât pentru public, cât și pentru cabinetele veterinare.
    • La Beauty Salon, patrupezii vor beneficia de servicii de toaletare gratuite.
  • Sănătate,
  • Sport – În cadrul târgului vor exista locuri dedicate de joacă pentru animalele de companie.

Pe lângă zecile de standuri unde expozanții își vor etala produsele și serviciile, vizitatorii vor avea parte și de: concursuri, demonstrații și ateliere de dresaj sau spectacole de magie.

Vizitatorii îi vor putea urmări pe cei mai talentați groomeri în cadrul Romanian Grooming Trophy, singura competiție de grooming din România, care setează standardele de calitate în acest domeniu. Pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare a animaluțelor, va avea loc și International Betta Show 1st Edition – o noutate absolută în domeniul acvaristicii din Romania, la PetExpo 2023! Cei mai impresionanți pești exotici Betta se vor întrece în fața unui juriu internațional, transmis organizatorii.

Tot în cadrul PetExpo vor fi organizate și adopții. Cățelușii și pisicuțele ce vor fi prezentate publicului speră să își poată găsi o casă în care să fie iubiți și îngrijiți de stăpâni.

Programul evenimentului:

  • Vineri (19 mai): 12:00 – 20:00.
  • Sâmbătă (20 mai): 10:00 – 20:00.
  • Duminică (21 mai): 10:00 – 18:00.

Prețul unui bilet la PetExpo este de 15 lei. Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus, de 10 lei/bilet. Acestea pot fi cumpărate de pe iaBilet.ro sau de fizic de la eveniment.

Copii cu vârste mai mici de 6 ani și studenții de la Facultate de Medicină veterinară vor avea accesul gratuit.

Cookies