BAZAR

Bucureştenii au năvălit în mall de 1 Decembrie

Mai bine de 100.000 de bucureşteni au călcat pragul mallului AFI Palace Cotroceni, pe 1 Decembrie. Cu ocazia Zilei Naţionale a României, care a marcat şi împlinirea a doi ani de activitate pentru centrul comercial, s-au organizat o serie de evenimente dedicate publicului.

În dimineaţa zilei de joi au fost realizate o serie de momente interactive pentru copii, precum seminarul Happy baby day, patinaj artistic, dans sportiv şi un eveniment Gymboland. Pe parcursul zilei au fost pregătite trei concerte La-La Band, CRBL şi Horia Brenciu, dar şi spectacole de acrobaţie, s-au aprins luminile de Crăciun, din exteriorul şi interiorul mallului, şi s-au tăiat două torturi aniversare.

Traficul a crescut pe parcursul zilei, potrivit oficialilor mallului, dar cei mai mulţi vizitatori s-au înregistrat în jurul orei 18:00, când a început concertul La-La Band.

La finalul zilei, a fost atins un număr total de 105.000 de vizitatori, de circa două ori mai mare decât numărul înregistrat într-o zi obişnuită. Pentru acest week-end, oficialii mallului se aşteaptă ca numărul clienţilor să se menţină estimând un trafic cuprins între 75.000 şi 80.000 de vizitatori pe zi.

Seara s-a încheiat cu o tombolă aniversară, în cadrul căreia s-au pus în joc o Toyota Auris, un Peugeot 308, excursii în Grecia, electrocasnice, electronice, cosmetice, cupoane de cumpărături, jocuri, jucării sau gadget-uri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button