Bucureştenii au luat cu asalt un magazin de IT&C VEZI VIDEO

de:
25 nov. 2011
0 afișări
Bucureştenii au luat cu asalt un magazin de IT&C VEZI VIDEO

eMag, cel mai mare retailer online de pe piaţa locală, a mizat pe conceptul de succes de pe continentul american. Iniţiativa companiei i-a determinat pe bucureşteni să se înghesuie, încă de la primele ore ale dimineţii, la uşile magazinului din cartierul Crângaşi. La începerea programului, oamenii s-au împins pe scări pentru a prinde reducerile la calculatoare, laptop-uri şi accesorii, electronice şi electrocasnice.

Și pagina de internet a retailer-ului a fost luată cu asalt de oamenii dornici să profite de reducerile de preţuri anunţate, de până la 60%. În doar câteva ore, compania a avut 400.000 de vizitatori unici şi a vândut circa 34.000 de produse din promoţia Black Friday, în valoare totală de 4 milioane euro. Din cauza numărului mare de vizitatori, serverul dedicat cumpărăturilor online a cedat.

Nici ceilalţi jucători din piaţa de profil, evoMag, PC Garage, Koyos.ro, Domo.ro sau Flanco nu au dus lipsă de clienţi.

Originară de pe continentul american, unde mulţi retaileri de IT&C aplică reduceri substanţiale, de până la 90%, iar altele le dau liber angajaţilor pentru a beneficia de promoţii, „Vinerea Neagră” urmează imediat după sărbătoarea Zilei Recunoştinţei, aniversată în ultima zi de joi a lunii noiembrie, care marchează debutul sezonului de cumpărături de iarnă din SUA.

Cookies