Bucureşteni, puneţi-vă măştile: Halloweenul se petrece în club

de:
28 oct. 2010
0 Afișari
Bucureşteni, puneţi-vă măştile: Halloweenul se petrece în club

Cluburile o iau înaintea sărbătorii, aşa că vineri sunt programate primele party-uri de Halloween. Letters Bar promite o noapte cu lună plină şi pisici negre, iar Palatul Bragadiru (Calea Plevnei 147-153) găzduieşte petrecerea „Pumpkins Friday Night” pentru care petrecăreţii vor trebui să scoată din buzunar 35 de lei. Reali, nu fantomatici.

Dacă preţul vă pare prea piperat, puteţi da o raită până în clubul Control (Str. Academiei 19), din centrul Capitalei. Vor cânta trupele The Dead Ceausescus, Davila 666 şi Acid Baby Jesus, iar intrarea costă 20 de lei.

Costumele ingenioase v-ar putea servi numai bine dacă mergeţi în Flaros-Flacăra Roşie (Str. Ion Minulescu nr. 67-93) la petrecerea „Halloween Bal Mascat”, unde intrarea e gratuită. Puteţi să petreceţi şi în Centrul Vechi, la petrecerea cu costume de la Arcade Cafe, de pe Smârdan, unde organizatorii promit o distracţie de groază.

În Kulturhaus, Halloweenul capătă o tentă burlescă la party-ul „First Burlesque Show” în stilul pinup al anilor ’50 combinat cu sexy-glamul deceniului al optulea. Nota bene, petrecerea va culiman cu un spectacol de dans şi striptease.

Dacă n-aţi ajuns vineri la party sau dacă v-aţi făcut doar încălzirea, sâmbătă petrecerile şi concertele cu tematică Halloween abundă prin Bucureşti. De exemplu, în Hard Rock Café (B-dul Kiseleff 32) formaţia de heavy metal Trooper îşi sărbătoreşte, concertând, împlinirea a 15 ani de carieră. După încheierea riff-urilor metalice, costumele cele mai reuşite ale membrilor publicului vor fi premiate.

Și clubul Silver Church (Calea Plevnei 61) caută să bage spaima în bucureştenii care-i vor călca pragul sâmbătă seara contra unui tarif de 20 de lei pentru intrarea la „Halloween Party”. Clubul Underworld (Str. Colţea 48) promite stoluri de lilieci la petrecerea „Release the Bats on Halloween”, iar intrarea este liberă de constrângeri financiare.

10 lei. Atât costă intrarea la petrecerea „HALLOWeen the Castle” pe care o organizează clubul Palatul Universul de pe strada Ion Brezoianu (nr. 23-25). Și Kulturhaus dă cu fantomele în posomorală la petrecerea de Halloween pe care o organizează sâmbătă. Intrarea este gratuită cu o condiţie: ţinuta să fie „weird”.

Petrecerile se ţin lanţ până duminică pentru că aburii spaimei din noaptea de Halloween nu au cum să treacă atât de repede. La Ramayana Cafe (Baldovin Pârcălabu 11) party-ul „Good Fright Night 2” se încinge începând cu ora 21.00, iar intrarea costă 10 lei.

De unde vă procuraţi costume

Ce e însă un bal mascat de Halloween fără măşti şi costume extravagante? Dacă dulapul dumneavoastră nu adăposteşte astfel de accesorii vestimentare, nu e nevoie să lăsaţi spiritul petrecerii deoparte. Pentru că mantale de vampiri, măşti a la Freddy Krueger sau costume mai cuminţele de zâne, albinuţe, elvişi, vikingi sau gheişe găsiţi de cumpărat şi închiriat. De la Carnavalfiesta (Str. Spătarului 30), puteţi cumpăra tot felul de outfituri de extratereştri şi fantome şi câte şi mai câte, la fel şi de pe siturile dilishop.ro şi jokeshop.ro. Oferte de costume de închiriat are Partyfactory (Str. Popa Nan 171) unde puteţi alege dintre peste 1.500 de piese de îmbrăcăminte şi accesorii contra unor tarife cuprinse între 60 şi 100 de lei.

Cookies