Bucureșteni, mergem? Imagine Dragons vine în România. Trupa va concerta la UNTOLD 2023

24 nov. 2022
486 Afișari
Bucureșteni, mergem? Imagine Dragons vine în România. Trupa va concerta la UNTOLD 2023
Bucureșteni, mergem? Imagine Dragons vine în România. Trupa va concerta la UNTOLD 2023. Sursa foto: Facebook/ Imagine Dragons

Veste super bună pentru fanii Imagine Dragons: trupa vine în România, la festivalul UNTOLD din 2023. Este pentru prima dată când trupa concertează în țara noastră.

Premieră în România. Imagine Dragons vine la UNTOLD 2023

Organizatorii UNTOLD 2023 au anunțat joi, 24 noiembrie, că Imagine Dragons – una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume, vine pentru prima dată în România.

„UNTOLDERS, next year you’ll be RADIOACTIVE. For the first time in Romania: IMAGINE DRAGONS live, at UNTOLD”, transmit organizatorii festivalului într-o postare pe pagina de Facebook.

Este primul nume anunțat pentru a 8-a ediție a festivalului. În 2023, UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august, în Cluj-Napoca.

Trupa a fost recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, iar lista continuă. Imagine Dragons a decis să includă festivalul UNTOLD în cadrul turneului mondial din anul 2023.

Încă puțin și fanii își pot cumpăra abonamente pentru festivalul din Cluj-Napoca. Abonamentele pentru UNTOLD 2023 urmează să fie puse în vânzare luni, 28 noiembrie 2022. Acestea pot fi achiziționate doar de cei care se înregistrează pe site-ul oficial al festivalului.

„Register NOW for Tickets. Available from November 28”, transmit organizatorii.

Anunțul făcut de organizatori pe pagina de Facebook a strâns, în aproximativ o oră, peste 800 de reacții, 45 de comentarii și a fost distribuit de aproape 100 de internauți. Câteva comentarii lăsate de fani:

  • „Thank You, UNTOLD for making my dream come true! I love You, guys!”,
  • „can’t wait”,
  • „În sfârșit!!!!!!”,
  • „Take my money”.

Îți recomandăm să citești și: VIDEO | Cum arată târgul de Crăciun din Sectorul 6. West Side Christmas este organizat de UNTOLD și PS6

Cookies