Bucureșteni din Berceni, înnebuniți de duhoarea din aer. Vor să protesteze la groapa de gunoi Vidra, convinși că se ard ilegal deșeuri și de-acolo vine mirosul insuportabil

31 oct. 2023
10153 Afișari
Bucureșteni din Berceni, înnebuniți de duhoarea din aer. Vor să protesteze la groapa de gunoi Vidra, convinși că se ard ilegal deșeuri și de-acolo vine mirosul insuportabil
Bucureșteni din Berceni, înnebuniți de duhoarea din aer. Vor să protesteze la groapa de gunoi Vidra, convinși că se ard ilegal deșeuri și de-acolo vine mirosul insuportabil. Imagine simbol: Unsplash

Bucureștenii din Berceni sunt îngroziți de mirosul oribil care se presupune că ar veni de la groapa de gunoi Vidra. În acest sens, cetățenii s-au decis să organizeze un protest.

Cetățenii au presupus că se fac arderi ilegale la groapa de gunoi

O bucureșteancă nu a mai suportat mirosul îngrozitor care se simte prin tot Sectorul 4 și, neștiind de unde provine, s-a gândit să îi întrebe pe ceilalți cetățeni. În acest sens, a postat un anunț pe pagina de Facebook „Ești din Berceni, dacă”, în care a scris următoarele:

Ce putem face în legătură cu mirosul urât de afară? Miroase în tot Sectorul 4 și nu glumesc. Am dat o tură și miroase efectiv în tot sectorul.
Cine arde și ce arde?
Chiar nu face nimeni, nimic? (A. A. P.)
O femeie a spus că mirosul vine de la groapa de gunoi din Sintești, Vidra, și este cauzat de arderi ilegale.
Miroase de la groapa de gunoi din Sintești, Vidra. Fac arderi ilegale după ora 22 și sâmbăta și duminica. Din păcate, mirosul nu ajunge până la primărie, pentru că ei își termină programul la ora 16.
Poate că ar fi bine să trimitem mesaje direct pe pagina primăriei sau a domnului primar. Acest miros este și în Sectorul 4, Popești Leordeni, Jilava, Vidra și comuna Berceni. Bombardați paginile primăriei sector 4 și a primarului Băluță cu sesizări”, a scris femeia.

Bucureștenii din Sectorul 4 organizează un protest

Mirosul urât este o problemă pentru mai mulți cetățeni din Sectorul 4 și, tocmai de aceea, s-au hotărât să organizeze un protest la groapa de gunoi Vidra.

Protestul va avea loc pe data de 18 noiembrie 2023, la ora 10:00.

Vă invităm la protest pe 18 noiembrie, la groapa de gunoi Vidra. Vă garantez că de acolo vine duhoarea.
Lăsând toate glumele la o parte, ceea ce respirăm este otravă și zilnic suntem intoxicați”, a scris o bucureșteancă.

Peste 80 de persoane și-au anunțat participarea, iar alte 114 s-au declarat interesate de eveniment.

Evenimentul poate fi găsit AICI.

Totodată, calitatea aerului din diferite zone ale Capitalei poate fi consultată AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies