Bucureșteni care aruncă mormane de gunoaie pe domeniul public, amendați de Poliția Locală S6. „Nu ne rușinăm să căutăm prin gunoaie ca să-i găsim pe cei fără respect”

24 aug. 2023
892 afișări
Bucureșteni care aruncă mormane de gunoaie pe domeniul public, amendați de Poliția Locală S6. „Nu ne rușinăm să căutăm prin gunoaie ca să-i găsim pe cei fără respect”
Bucureșteni care aruncă mormane de gunoaie pe domeniul public, amendați de Poliția Locală S6. „Nu ne rușinăm să căutăm prin gunoaie ca să-i găsim pe cei fără respect” | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Poliția Locală din S6 continuă să îi amendeze pe cetățenii care lasă gunoaie pe domeniul public. O zonă din sector este transformată zilnic în ghenă de gunoi pe locatarii indiferenți.

Bucureșteni din S6 care aruncă mormane de gunoaie pe domeniul public, amendați

Primăria Sectorului 6 le transmite cetățenilor că aruncare gunoaielor pe domeniul public este un gest ce afectează întreaga comunitate, și care poate fi sancționat cu amendă, în cazul în care responsabilul este prins.

O astfel de situație a fost întâlnită astăzi, pe strada Titel Petrescu, colț cu aleea dinspre Grădinița nr. 41. Zona este transformată zi de zi într-o adevărată ghenă, unde oamenii aruncă:

  • Ambalaje mari,
  • Vechituri de prin casă,
  • Bucăți de parchet.

Responsabilul pentru deșeurile aruncate astăzi, 24 august 2023, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Bărbatul a negat că el ar fi cel care a lăsat gunoaiele pe stradă, chiar dacă fusese văzut și de vecini.

Cu toate astea, gestul respectivului a fost sancționat. Polițiștii locali i-au dat o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Nu este singura persoană care a decis să lase gunoaie pe domeniul public. Tot astăzi, în cursul dimineții, o femeie a fost surprinsă în timp ce lasă pe Drumul Timonierului:

  • 10 saci cu deșeuri provenite din construcții,
  • O chiuvetă.

Nici respectiva femeia nu a fost iertată, fiind și ea amendată de autorități.

Primăria Sectorului 6 a transmis următorul mesaj:

Faptul că era „de la Parlament” nu a scăpat-o de amendă.

Vă rugăm să nu căutați scuze sau metode de intimidare și să respectați regulile de conviețuire în comunitate. Nu ne rușinăm „să căutăm prin gunoaie” pentru a-i depista pe cei fără respect față de comunitate și mediu. Rușine ar trebui să le fie celor care aruncă deșeuri pe domeniul public!

Există modalități legale și ecologice de a vă debarasa de deșeuri.

Cei care aleg să de descotorosească de deșeuri lăsându-le pe stradă, trebuie să știe că pot fi sancționați cu o amendă care ajunge până la 5.000 de lei.

În articolul de mai jos aveți enumerate modalitățile prin care puteți arunca în mod legal deșeurile din construcții sau obiectele de care nu mai aveți nevoie:

Cookies