Bucureșteni amenințați cu arma. Nebunie în parcarea unui supermarket

22 mart. 2021
360 Afișari
Bucureșteni amenințați cu arma. Nebunie în parcarea unui supermarket

Un bărbat care amenința bucureștenii cu o armă, în parcarea unui supermarket din Capitală, a fost prins și dus la poliție.

Incidentul a avut loc duminică, în Sectorul 6 al Capitalei.

Amenințările bărbatului cu arma au fost semnalate de mai mulți oameni speriați. Ei au anunțat jandarmii din zonă că, în parcarea magazinului, un bărbat amenință cu pușca.

Jandarmii care au mers la fața locului l-au găsit pe bărbatul respectiv ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători, potrivit Digi24.

„Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ţinând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate şi, probabil, îşi imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el personajul principal. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat şi, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o puşcă de panoplie”, a transmis Jandarmeria într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost imobilizat. În urma verificărilor, s-a constatat că era în stare de ebrietate și că arma era o pușcă de panoplie.

Bărbatul a fost dus la secția de Poliție. Urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta sa.

Cookies