Bucureșteanul își face vara sanie și iarna ia bilete la concertul lui Robbie Williams! S-au pus in vânzare day tickets pentru „Summer in the City”, un nou festival în București

09 feb. 2023
460 Afișari
Bucureșteanul își face vara sanie și iarna ia bilete la concertul lui Robbie Williams! S-au pus in vânzare day tickets pentru „Summer in the City”, un nou festival în București
Biletele la „Summer in the City”, noul festival din București, disponibile și în varianta day tickets. Care sunt artiștii care vor veni la festival. Imagine simbol: Unsplash

La vară, Robbie Williams și Sam Smith vin la București! Începând de vineri, 10 februarie, biletele pentru Festivalul Summer in the City din Capitală vor fi disponibile și în varianta de day tickets. Deși inițial organizatorii au anunțat că biletele vor fi disponibile doar sub formă de abonament, ei bine, acum s-au răzgândit. Rațiunea pentru care au fost introduse day tickets este cât se poate de fair-play și de democrată; fiecare poate să selecteze exact concertul care-l interesează, fară să platească accesul la tot festivalul.

Care sunt prețurile și categoriile biletelor la „Summer in the City” din București

Potrivit organizatorilor, prețurile pentru o singură a zi la festival încep de la 369 de lei și ajung până la 1679 de lei, în funcție de categoria biletului.

Iată lista cu categoriile și prețurile biletelor:

Prețuri bilete Summer in the City. Sursa foto: Comunicat de presă
Prețuri bilete Summer in the City. Sursa foto: Comunicat de presă

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro și summercity.ro

Lista artiștilor care vor fi prezenți la festival

Festivalul se va desfășura în perioada 3-4 iunie în Piața Constituției din București. Headlinerii evenimentului sunt Robbie Williams și Sam Smith. Lor li se vor alătura și:

  • LP
  • Editors
  • Calum Scott
  • Abby Roberts

Restul artiștilor care vor veni la „Summer in the City” vor fi anunțați curând.

Robbie Williams revine la București

Cunoscutul cântăreț englez revine la București, după show-ul sold out din aceeași locație, din anul 2015. Artistul este cunoscut pentru piese care au pus pe jar o lume:

  • „Let me entertain you”
  • „Angels”
  • „Millenium”
  • „She’s the One”
  • „I’ve Been Expecting You”

Aceste hituri, precum și multe alte melodii, vor răsuna la Festivalul din Piața Constituției, la începutul verii.

Robbie Williams deține un Guiness World Record, pentru vânzarea a 1,6 milioane de bilete într-o singură zi. În plus, 6 dintre albumele cântărețului sunt în top 100 cele mai bine vândute din Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului dar și din istorie.

Sam Smith, pentru prima dată în București, la Summer in the City

Sam Smith este considerat unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cântărețul deține un Oscar, 4 premii Grammy, un American Music Reward și un Glob de Aur.

Melodiile sale adună milioane de vizualizări pe platformele muzicale și le va cânta live pe scena din Piața Constituției.

Este cunoscut pentru piese precum:

  • „I’m not the only one”
  • „Too Good at Goodbyes”
  • „Dancing with a Stranger”
  • „Unholy”

Melodia „Unholy” este prezentă în toate cluburile și terasele din București, ceea ce înseamnă că fanii o vor cânta cu drag alături de artist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SAM SMITH (@samsmith)

Te-ar putea interesa și:

Cookies