Bucureşteanul care l-a înjunghiat pe un tânăr i-a oferit 8.000 euro ca să îşi retragă plângerea

de:
13 mai 2013
0 afișări
Bucureşteanul care l-a înjunghiat pe un tânăr i-a oferit 8.000 euro ca să îşi retragă plângerea

Proprietarul maşinii de 60.000 de euro zace acum, într-un salon al Spitalului Universitar din Capitală. El spune că bărbatul care părea interesat de limuzină nu i-a trezit nicio suspiciune. „Nu pun preţ pe cum e omul îmbrăcat. I-am prezentat maşina aşa, în mare. A zis că-i place foarte mult. A zis că vrea s-o ia cadou pentru soţia lui. A sunat-o pe soţia lui, cred c-a sunat-o, a vorbit cu cineva la telefon sau poate doar se făcea că vorbeşte, i-a zis că maşina e ok, că arată foarte bine, că i-o ia. A zis că vrea s-o vadă şi ea şi dac-o vrea, facem şi târgul”, a povestit victima, într-un material filmat cu camera ascunsă, de România TV.

Tânărul înjunghiat a precizat că potenţialul cumpărător a evitat să urce lângă şofer ca să nu aibă discuţii cu mama lui pentru că vrea să cumpere o maşină. „I-am zis: Nu-i nicio problemă! Urcă-te-n spate! A stat în spatele meu. Am plecat câteva străzi mai încolo, în Ferentari”, a adăugat bărbatul.

Când au ajuns în Ferentari, bărbatul l-a atacat cu cuţitul pe proprietarul maşinii. „A luat cuţitul, m-a strâns aşa, de gât şi făcea aşa: „Te omor! Te omor! Dă-te jos! Dă-te jos că te omor!”. El voia să mă dau jos, să sară printre scaune la volan şi să plece cu maşina. Făcând sport, nu m-am speriat. M-am uitat în primă fază să văd ce am la gât, cât de mare e, după care am pus mâna stângă pe lamă ca să pot să-i duc lama, să nu poată să-mi taie gâtul. De-acolo a început lupta. S-a cam panicat un pic. Am zis: „Te omor!” S-a speriat şi s-a dat înapoi!”, a mai spus tânărul.

După acest incident, rudele agresorului – care abia ieşise de o săptămână din închisoare, după ce a fost încarcerat cinci ani pentru furt – au încercat să-i cumpere tăcerea cu 8.000 euro.

Agresorul a fost prins de poliţie şi este arestat preventiv.

Cookies