BAZAR

Bucureșteanul care a protestat cu porcii pe terenul moscheii,AMENINȚĂ cu noi acțiuni.Ce vrea să facă

Cătălin Berenghi, patronul cafenelei Krishna Caffe, spune că nu are de gând să renunţe la planul lui, deşi Iusuf Murat, liderul spiritual al musulmanilor, dă asigurări că cea mai mare moschee din Europa va creştină va fi construită pe un teren de lângă Romexpo, chiar dacă bucureşteanul a îngropat doi purceluşi de lapte în pământul pe care urmează să fie ridicat lăcaşul de cult, potrivit adevarul.ro.

„Ce am făcut cu cei doi purceluşi îngropaţi este un gest simbolic, dar nu am de gând să mă opresc aici. Dacă este nevoie o să sacrifice purcei pe acest teren, o să ung asflatul şi pământul cu untură de porc şi cel mai important este că o să-mi fac o catapultă şi o să arunc pe terenul ăsta, în timp ce ei lucrează, cu măruntaie de porc, cu picioare”, a declarat bărbatul.

Foto: adevarul.ro

Muftiul Iusuf Muurat a reacționat după protestul bărbatului, sustinând că, din punct de vedere ritualic, gestul respectiv este egal cu zero, nu poate fi apreciat drept pangarire. Terenul va fi salubrizat, iar cand se va pune temelia constructiei vom face o slujba de sfintire, asa cum se procedeaza in toate religiile monoteiste, fundamentale.

Protestul a avut loc în urmă cu câteva zile, bărbatul ducând mai mulţi porci la păscut pe terenul dat de Guvernul României, Cultului Musulman. De asemenea, ei au îngropat un porc în pământ. VEZI VIDEO AICI.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button