ARHIVA B365

Bucureşteancă ucisă de instalatori cu cheia franceză

La apartamentul femeii s-a deplasat o echipă formată dintr-un procuror criminalist şi un medic legist, care au găsit cadavrul în baie. Totodată, din locuinţă lipseau bijuterii pe care femeia le purta în mod frecvent. Potrivit declaraţiilor martorilor, victima locuia singură, soţul şi fiul ei fiind plecaţi în Spania.

Anchetatorii au stabilit că victima a primit în apartament doi bărbaţi pentru a remedia o defecţiune la instalaţia sanitară. Urmărind această pistă, principalii suspecţi pentru crimă sunt doi instalatori în vârstă de 40, respectiv 38 de ani, unul din ei având antecedente penale.

Din declaraţiile celor doi rezultă că au aflat întâmplător că victima ar deţine o sumă mare de bani, primită de la familia aflată la muncă în Spania. La momentul în care femeia a apelat la unul dintre instalatori pentru a repara o defecţiune la instalaţia de apă a băii, cei doi au profitat de situaţie şi au pătruns în casă. Au lovit-o, apoi, de mai multe ori la nivelul capului cu o cheie franceză, i-au sustras bijuteriile şi aproximativ 200 de lei, după care au fugit. Timp de mai multe zile au stat ascunşi în zone mărginaşe ale Bucureştiului.

Marţi, aceştia au fost aduşi pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button