Bucureșteancă revoltată de comportamentul unor angajați McDonald’s față de un om al străzii. „Tu din ce țară ești? Aici e România” | FOTO

30 ian. 2023
727 Afișari
Bucureșteancă revoltată de comportamentul unor angajați McDonald's față de un om al străzii. „Tu din ce țară ești? Aici e România” | FOTO
Bucureșteancă revoltată de comportamentul unor angajați McDonald's față de un om al străzii. „Tu din ce țară ești? Aici e România” | FOTO. Imagine simbol: Unsplash

O bucureșteancă a fost revoltată de comportamentul neadecvat pe care angajații unui restaurant McDonald’s l-au avut față de un om al străzii. Femeia a povestit cele întâmplate într-o postare pe Facebook, care, ulterior, a devenit virală.

Un om al străzii a fost dat afară dintr-un McDonald’s din Sectorul 6, pe motiv că mirosea urât și că nu era client al restaurantului fast food. O femeie a reclamat mirosul neplăcut al bărbatului și a cerut ca acesta să fie dat afară.

Bărbatul fără adăpost a vrut doar să se încălzească

Bucureșteanca a povestit pe pagina ei de Facebook cum un om al străzii a fost dat afară dintr-un fast-food de către angajați. Postarea a apărut în urmă cu 2 zile, pe data de 28 ianuarie.

Bărbatul fără adăpost a intrat într-un McDonald’s din Sectorul 6 pentru a se încălzi, având în vedere temperaturile reci de afară.

Bărbatul avea o pungă de la Mc în mână, deci era client. Cu toate astea, a fost batjocorit prima dată de femeia de serviciu, care intenționa să-l dea afară. Mai apoi, l-a chemat pe paznic, care l-a dat afară pe bărbat fără a sta pe gânduri.

Atunci, bucureșteanca revoltată a intervenit, întrebându-l pe paznic motivul pentru care îl dă afară pe bărbat. Acesta îi spune că nu e vina lui, după care a plecat.

Am mers la MC Donalds de pe Valea Cascadelor (sector 6), am mâncat si totul bine si frumos. Intră un bătrânel, om al străzii, se pune la câteva mese distanță de noi. La un moment dat, o tipă (aflată în alt colț al restaurantului) merge și îi spune casieriței să-l dea afară pe bătrân. Vine femeia de serviciu și-l ia la ture, să iasă afară. Deci să ne înțelegem, femeia de serviciu, nu managerul. Îl cheamă pe omul de la pază, care-i spune să iasă afară. L-am întrebat de ce-l dă afară și mi-a zis: “doamnă, nu-i vina mea”. A plecat și el, a povestit femeia pe pagina ei de Facebook.

Bucureșteancă revoltată de comportamentul unor angajați McDonald's față de un om al străzii. „Tu din ce țară ești? Aici e România”
Bucureșteancă revoltată de comportamentul unor angajați McDonald’s față de un om al străzii. „Tu din ce țară ești? Aici e România”. Sursa foto: Facebook/ Cristina Cruceru

Bucureșteanca i-a cumpărat mâncare nevoiașului

Pentru a-i fi permis să stea înăuntru, bucureșteanca, împreună cu partenerul ei, au decis să-i cumpere mâncare omului nevoiaș. Chiar dacă omul avea, din nou, mâncare din restaurantul respectiv, managera tot a găsit motive să îl dea afară.

A venit managera, i-a spus că n-are ce căuta înăuntru și l-a dat afară. Bătrânul i-a spus că stă puțin să se încălzească și iese. Aaa, apropo, mai avea o pungă de la Mc cu el. Avea mancare in ea, probabil cineva ii cumparase. Era si el client. L-a dat afară, iar Ovidiu a mers după el, l-a luat, l-a pus la masă și i-a cumpărat un meniu. I-am spus că acum are ce să mănânce. Mi-a zis managera că are că i-am cumpărat noi, nu că intrase el să-și cumpere. Deci eu am rămas șocată. Dna mare șef de la Mc mi-a zis că-i deranjează clienții (adică pe tipa, aflată la câteva mese distanță).

Văzând că bărbatul este apărat de femeie și de partenerul ei, managera a alertat echipa de intervenții. Echipa de intervenții a venit și a dat vina pe cuplu, întrebându-i pe cei doi de ce îl ajută pe bărbat. Ba chiar l-a întrebat pe partenerul femeii, Ovidiu, din ce țară este: „Tu din ce țară ești? Aici e România.”

Femeia, vizibil afectată de comportamentul celor de la Mc, a mai spus în postarea respectivă și că:

Știti care e toata treaba și ce m-a supărat, de fapt? Ca mna, eu înțeleg politica restaurantului, dar nu înțeleg răutatea din oameni. I-am zis-o și managerului. De ce nu i-ați dat un sandviș și nu i-ați vorbit frumos, că ieșea singur afară? Dar am înțeles de ce. Că trăim în România și așa e la noi. N-am zis-o eu, ci nenea de la intervenții. Toți avem bunici acasă. Unii au crescut în puf, alții au muncit pe brânci să aibă ce pune pe masă. Bătrânul ăla putea fi bunicul oricui.
După spusele femeii, nu mirosul sau faptul că bărbatul nu avea bani a fost problema, ci faptul că trăim în România și că așa e la noi.

Te-ar putea interesa și:

Cookies