Bucureşteancă lovită de tramvai în timp ce vorbea la telefon

de:
04 ian. 2011
0 Afișari
Bucureşteancă lovită de tramvai în timp ce vorbea la telefon

Accidentul s-a produs pe şoseaua Colentina, iar vina aparţinând femeii care nu a traversat strada pe la trecerea de pietoni, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Deoarece vorbea la telefonul mobil, bucureşteanca Alexandra B. nu a fost atentă la semnalele acustice ale tramvaiului, vatmanul încercând să frâneze pe cât posibil pentru a evita impactul. Cu toate acestea, femeia a fost izbită de mijlocul de transport în comun şi transportată ulterior la spital pentru îngrijiri medicale.

Aceasta a ajuns în atenţia medicilor de la Spitalul Floreasca, fiind preluată de un echipaj SMURD, potrivit adevarul.ro. Circulaţia în intersecţie a fost blocată timp de aproximativ o oră, traficul desfăşurându-se cu dificultate atât pentru tramvaie cât şi pentru maşini.

O altă femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină, în dimineaţa zilei de marţi, în zona Pieţei Victoria. Ca şi în primul caz, femeia traversa neregulamentar, iar şoferul unei Dacia Nova, în condiţiile în care strada era acoperită cu zăpadaă, nu a mai putut să o evite. Din impact autoturismul Dacia a intrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus unde s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Hyundai

Cookies