LA MINE-N CARTIER

Bucureştean prins în flagrant cu aproape 500.000 de ţigări de contrabandă, în maşina firmei VIDEO

Prejudiciul estimat adus la bugetul consolidat al statului este de peste 240.000 lei, reprezentând accize şi TVA datorate. Pentru recuperarea prejudiciului cauzat s-a dispus şi confiscarea mijlocului de transport.

Bucureşteanul C. Doru de 58 de ani este acum cercetat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi mai mari de 10.000 de ţigarete, fapte prevăzute şi pedepsite Legea 86/2006, privind Codul Vamal al României şi Legea 571/2003 – Codul Fiscal al României, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă.

Flagrantul a avut loc miercuri seară, în baza unei informaţii furnizate de Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă. Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei au avut sprijinul poliţiştilor Serviciului Special de Intervenţie Rapidă şi ai Brigăzii Rutiere, fiind însoţiţi de inspectori vamali ai Drirecţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti.

Bucureşteanul a fost prins în flagrant în timp ce transporta cantitatea de 479.600 de ţigarete.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button