Bucureștean fără permis, urmărit de Brigada Rutieră pe străzile Capitalei. Bărbatul a fost dus la INML, după ce DrugTest-ul a ieșit pozitiv

11 nov. 2022
1353 Afișari
Bucureștean fără permis, urmărit de Brigada Rutieră pe străzile Capitalei. Bărbatul a fost dus la INML, după ce DrugTest-ul a ieșit pozitiv
Bucureștean fără permis, urmărit de Brigada Rutieră pe străzile Capitalei. Bărbatul a fost dus la INML, după ce DrugTest-ul a ieșit pozitiv | Sursă foto: Pixabay

O urmărire ca-n filme a avut loc astăzi, 11 noiembrie 2022, în Capitală. Un bucureștean care a încercat să fugă de Brigada Rutieră a fost urmărit, prins și dus la INML.

Bucureștean fără permis, urmărit de Brigada Rutieră pe străzile Capitalei

În data de 11 noiembrie 2022, în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București au urmărit pe străzile orașului un șofer care a refuzat să oprească la semnalele acestora.

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza Sectorului 4, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Șoseaua Berceni.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă continuându-și deplasarea, transmite Brigada Rutieră.

Pentru că șoferul a refuzat să oprească mașina, polițiștii au pornit pe urmele sale.

În timpul urmăririi, șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație. De asemenea, acesta a lovit o barieră de acces.

Polițiștii au informat că acesta a fost prins pe Șoseaua Vitan Bârzești, după ce a fost cerut ajutorul mai multor echipaje de poliție.

Bărbatul a fost prins și dus la INML

Oprit de polițiști, bărbatul de 30 de ani a blocat ușile mașinii și a refuzat să coboare. Din acest motiv, polițiștii au fost nevoiți să îl scoată cu forța și să îl imobilizeze.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, informează Brigada Rutieră.

Agenții de poliție l-au testat pe șofer cu aparatul Alcooltest, rezultatul fiind 0. De asemenea, conducătorul auto a fost testat și cu aparatul DrugTest. Acesta a arătat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Astfel că, bărbatul a fost dus de polițiști la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML) unde urmează să fie prelevate mostre biologice

Cookies