ȘTIRI

Bucureștean de 20 de ani ce trebuia să fie în închisoare, prins de jandarmi la mare. A încercat să fugă, dar n-a reușit

Un bucureştean de 20 de ani, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tâlhărie, a fost depistat de jandarmi, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se plimba pe un bulevard din municipiul Constanţa.

Tânărul se sustrăgea de la executarea unui mandat emis de către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Tânărul, prins în Constanța

„Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, care avea emis mandat de executare pentru o pedeapsă privativă de libertate, a fost depistat în cursul nopţii trecute (marţi spre miercuri noaptea n.r.) de către jandarmi, plimbându-se pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa.

Băiatul a vrut să fugă

Conform sursei citate, la vederea echipajului de jandarmi, tânărul a devenit agitat şi a încercat să fugă.

„Jandarmii l-au ajuns din urmă, i-au stabilit identitatea, iar în urma verificărilor făcute au descoperit că persoana în cauză avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie”, a informat IJJ.

Persoana urmărită a fost predată lucrătorilor Secţiei nr. 3 Poliţie Constanţa, în vederea luării măsurilor legale, ulterior fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button