Bucureştean, amendat cu 3.000 de lei pentru că şi-a lăsat sacii cu moloz în stradă FOTO

de:
27 apr. 2018
1 Afișari
Bucureştean, amendat cu 3.000 de lei pentru că şi-a lăsat sacii cu moloz în stradă FOTO

Ieri, în jurul orelor 17.00 , poliţiştii locali care se aflau în patrulare în zona Str. Fabricii au depistat un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani în timp ce depozita mai mulţi saci cu deşeuri provenite din construcții pe domeniul public. Mai mult decât atât, din verificări s-a demonstrat că acesta nu avea încheiat un contract de evacuare a deșeurilor cu o societate de salubrizare autorizată în acest sens.

Agenții au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei pentru încălcarea HCGMB nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.

Potrivit hotărârii mai sus menționate, persoanele fizice au obligaţia să nu abandoneze sau să depoziteze deșeuri provenite din construcții și/sau demolări pe domeniul public sau privat, această faptă sancționându-se cu amendă cuprinsă între 1.000 lei și 3.000 lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează ca acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public se vor desfășura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține curăţenia în Sectorul 6.

Cookies