București devine Silicon Valley al Europei, prin lansarea unui lider în dezvoltarea digitală

de:
06 feb. 2013
0 Afișari
București devine Silicon Valley al Europei, prin lansarea unui lider în dezvoltarea digitală

Lansarea companiei Catalyst Worldwide va transforma România în cel mai important centru de dezvoltare digitală din Europa. Expertiza românească de vârf în tehnologii digitale obţine acces la clienţi internaţionali prin intermediul Catalyst Worldwide, dezvoltator de soluţii software complete pentru companii din Top Fortune 500, informează Capital.

„Talentul, resursele şi infrastructura sunt deja prezente aici, pentru a crea unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitală din lume,” a declarat CEO-ul CATALYST WW, Michael Koch, antreprenor de anvergurăşi pionier al industriei de producţie digitală.

Catalyst Worldwide este un furnizor transcontinental de tehnologie şi un centru global de excelenţă (Global Digital Think Tank™) care reuneşte cei mai buni specialişti în tehnologie pentru a satisface cerinţele esenţiale de business ale directorilor de marketing de la companii din topul Fortune 50.

„Am construit o echipă de nivel internaţional la Bucureşti şi vom continua să aducem alături de noi cele mai bune capabilităţi digitale, prin angajarea celor mai buni experţi din România, pentru a le livra clienţilor noştri proiecte digitale de vârf. Vom recruta 250 de specialişti în următorii doi ani şi vom oferi un mediu de lucru în care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale. Echipele noastre vor oferi unele din cele mai ridicate niveluri de execuţie disponibile în prezent,” a adăugat Michael Koch.

Cookies