ȘTIRI

Bucureșteancă de 74 ani, înșelată cu 6.000 lei, prin metoda ”accidentul”

În fapt, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată, o femeie în vârstă de 74 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a contactat-o telefonic, iar sub pretextul că fiul său a fost implicat într-un accident rutier, a fost convinsă să îi dea suspectului, prin transfer bancar, suma de 6.000 de lei.

În urma verificărilor şi a percheziţiilor efectuate în acest caz, poliţiştii bucureşteni l-au identificat pe bărbatul care a contactat telefonic partea vătămată, acesta fiind încarcerat într-un penitenciar din provincie, dar şi pe intermediar, o femeie în vârstă de 42 de ani.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 9 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi înşelăciune în formă continuată, cu unul dintre suspecţi în stare de arest.

Totodată, poliţiştii Capitalei au făcut demersuri în vederea transferului suspectului din penitenciar, în arestul Secţiei 9 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button