Bucureștean arestat pentru ultraj. A dat cu picioarele într-o mașină de poliție din Centrul Vechi

de:
10 mart. 2015
0 Afișari
Bucureștean arestat pentru ultraj. A dat cu picioarele într-o mașină de poliție din Centrul Vechi

O patrulă a Poliției Capitalei a observat, duminică, un bărbat care lovea cu picioarele portiera unei mașini parcate în centrul Bucureștiului. Individul care avea comportamentul extrem de violent se certa cu şoferul, scrie evz.ro.

„În momentul în care poliţiştii l-au somat verbal pe bărbatul în cauză, în vârstă de 48 de ani, să se oprească, acesta a devenit şi mai violent, încercând să lovească cu pumnii persoanele aflate în imediata sa apropiere”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ca urmare, agenții care patrulau au încercat să-l imobilizeze pe bărbatul nervos care a început să-i lovească și pe polițiști. În apărarea acestuia a intervenit şi o tânără, la fel de agresivă. Cei doi au fost imobilizaţi şi duși la secţie, unde au fost identificaţi.

„Având în vedere că pe parcursul acţiunii de imobilizare, persoana care a opus rezistenţă i-a lovit de mai multe ori pe poliţişti, după conducerea celor doi la secţie, agenţii de poliţie au primit îngrijiri medicale”, se mai precizează în comunicat.

Cookies