Bucureștean acuzat de trafic de minori pe care-i obliga să se prostitueze, arestat

de:
10 iul. 2013
1 Afișari
Bucureștean acuzat de trafic de minori pe care-i obliga să se prostitueze, arestat

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, tânărul a fost pus în urmărire din 26 februarie prin dispoziţia IGPR, după ce în 25 februarie Tribunalul Suceava a emis pe numele său mandat de arestare în lipsă, conform rtv.net.

Bucureşteanul a fost extrădat, marţi, din Italia şi a fost preluat de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti – Otopeni de către poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, escortat şi prezentat Tribunalului Suceava, care a confirmat mandatul de arestare preventivă, fiind introdus in arestul IPJ Suceava.

Potrivit deciziei Tribunalului Suceava, Florian Mitrea, este cercetat pentru iniţiere şi constituire a unui grup în vederea săvârşirii de infracţiuni privind traficul de persoane şi traficul de minori în scopul exploatării prin obligare şi determinare la practicarea prostituţiei.

El este acuzat că în perioada 12 aprilie 2011 – 10 august 2011, împreună cu Violeta Florentina Oancea, a recrutat, prin inducerea în eroare, prin promisiuni false privind activitatea ce urma a fi desfăşurată, a transportat şi găzduit în Bucureşti o fată în vârstă de 15 ani, pe care a exploatat-o sexual obligând-o să practice prostituţie şi şi-a însuşit sumele de bani rezultate.

Pentru exploatarea fetei minore, bucureşteanul a beneficiat de concursul altor trei persoane, toate fiind învinuite în dosar.

Cookies