BUCHAREST TROPHY 2015: COPIII DE PÂNĂ LA 12 ANI AU GRATUITATE, 50% DISCOUNT PENTRU GRUP

de:
19 aug. 2015
0 Afișari
BUCHAREST TROPHY 2015: COPIII DE PÂNĂ LA 12 ANI AU GRATUITATE, 50% DISCOUNT PENTRU GRUP

BUCHAREST TROPHY 2015 va aduce în București cele mai bune trei echipe din România: CSM București, HCM Baia Mare și Corona Brașov, alături de câștigătoarea EHF Champions League – ZRK Buducnost, semifinalista EHF Champions League – RK Vardar și campioana Rusiei – Rostov Don. Campioana primei ediții a Bucharest Trophy este CSM București, care a învins în finala turneului echipa Buducnost Podgorica, cu scorul 24-21.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online pe www.myticket.ro și pe www.bilete.ro sau direct de la Sala Polivalentă, la magazinul oficial CSM București situat la intrarea principală (în partea stângă), zilnic în intervalul 12.00 – 20.00.
De asemenea, bilete pot fi achiziționate direct în rețeaua DIVERTA (puncte de vânzare myticket.ro) și InMedio, magazinele Germanos, de la cel mai apropiat Oficiu Poștal, Casieria Palatului Național al Copiilor București și Casieria Metrou Unirii 1 București (puncte de vânzare bilete.ro), unde vor fi printate pe loc. Pentru biletele care se vor fi achiziționa online (inclusiv în zilele meciurilor) se va emite și trimite imediat pe mailul cumpăratorului un BILET ELECTRONIC, care trebuie printat și urmează a fi prezentat la intrare, în zona de acces cu scannere.

Abonamentele au prețurile cuprinse între 70 și 150 de lei, iar biletele pentru zilele 20-21-22 august au prețuri cuprinse între 10 și 30 lei, iar pe 23 august (Ziua Finalelor) acestea costă între 30 și 60 lei.
„Pentru acest turneu am lansat două oferte interesante care, sperăm noi, vor aduce cât mai mulți spectatori în Sala Polivalentă, pentru meciurile celor șase mari echipe participante la Bucharest Trophy 2015, în oricare dintre cele patru zile de turneu (20-23 august). În OFERTA FAMILY, copiii cu vârsta de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. De asemenea, am lansat și OFERTA FRIENDS, prin care grupurile de min.15 persoane vor beneficia de un discount semnificativ de 50% din prețul biletelor/abonamentelor. Aceste oferte pot fi achiziționate DOAR de la magazinul oficial CSM București, aflat la intrarea principală a Sălii Polivalente, zilnic în intervalul 12.00-20.00. Am pregătit foarte multe concursuri pentru copii, motiv pentru care ne dorim ca tânăra generație să fie prezentă la Bucharest Trophy, mai ales că în deschiderea fiecărei zile competiționale vom avea meciuri ale echipelor de juniori din cadrul Centrului de Copii și Juniori al CSM București”, a explicat dl Constantin Căliman, directorul general al Clubului.
Vă reamintim faptul că, în urma tragerii la sorți, s-au stabilit cele două grupe și programul turneului. Așadar, din GRUPA A fac parte Buducnost, Rostov Don și HCM Baia Mare, în timp ce în GRUPA B se vor întrece CSM București, ZRK Vardar și ASC Corona 2010 Brașov. În zilele de 20, 21 și 22 august se vor disputa meciurile din grupe, urmând ca în data de 23 august să aibă loc meciurile pentru stabilirea clasamentului final.
PROGRAM MECIURI BUCHAREST TROPHY 2015
JOI, 20 august: Buducnost – Rostov Don (ora 16:30) și Vardar – Corona (ora 19:00)
VINERI, 21 august: Baia Mare – Rostov Don (ora 16:30) și CSM București – Corona Brașov (ora 19:00)
SÂMBĂTĂ, 22 august: Buducnost – Baia Mare (ora 15:00) și Vardar – CSM București (ora 17:30)
DUMINICĂ, 23 august: locurile 5-6 (ora 13:00), locurile 3-4 (ora 15:30), locurile 1-2 (ora 18:00)
Sub motto-ul „Bucharest loves handball”, ne dorim să aducem publicului din România o competiție de cel mai înalt nivel și să promovăm acest sport prin intermediul unor ambasadori autentici, care să insufle adevăratul spirit al handbalului.
Vă așteptăm!

Cookies