Bucharest Street Food Festival revine. În weekendul 22-23 aprilie, gurmanzii din Capitală sunt așteptați la prima ediție din 2023

21 apr. 2023
14464 afișări
Bucharest Street Food Festival revine. În weekendul 22-23 aprilie, gurmanzii din Capitală sunt așteptați la prima ediție din 2023
Bucharest Street Food Festival revine. În weekendul 22-23 aprilie, gurmanzii din Capitală sunt așteptați la prima ediție din 2023 | Sursă foto: Facebook-Bucharest Street Food Festival

Evenimentul plin de mâncare delicioasă, Bucharest Street Food Festival, revine în Capitală. Pofticioșii vor avea zeci de preparate din care să aleagă în acest final de săptămână. Prima ediție a acestui an, are loc în perioada 22-23 aprilie.

Bucharest Street Food Festival 2023

Cei ce nu pleacă din București în acest final de săptămână sunt așteptați pe Bulevardul Kiseleff, mai exact în Rodul Kiseleff, pentru a se bucura de zecile de preparate inedite ce pot fi gustate în cadrul Bucharest Street Food Festival.

Evenimentul a fost organizat și anul trecut în Capitală, fiind un adevărat succes. Mii de persoane s-au plimbat printre standurile cu bunătăți, care mai de care mai interesante.

Sâmbătă dăm startul sezonului de street food, cu cele mai iubite preparate, muzică bună pe toată durata evenimentului și surprize pregătite de partenerii noștri. Distracția e și mai mare în gașcă, așa că ia-ți familia și prietenii, să vă bucurați de o fiesta memorabilă, transmit organizatorii evenimentului.

Te-ar mai putea interesa și:

Programul evenimentului

Organizatorii le-au transmis persoanelor interesate să ia parte la acest festival, programul în care pot veni să guste din mâncărurile pregătite de pentru ei. Astfel că, food truck-urile vor fi deschise după cum urmează:

  • Sâmbătă: 11:00 – 23:00
  • Duminică: 13:00 – 23:00

În total, peste 50 de food truck-uri vor fi pregătite să îi cucerească pe bucureșteni. Pofticioșii vor putea gusta: burgeri, wurști, tacos, pizza sau deserturi.

Mâncare de la Bucharest Street Food festival
Mâncare de la Bucharest Street Food Festival | Sursă foto: Facebook- Bucharest Street Food Festival
Deserturi de la Bucharest Street Food Festival
Deserturi de la Bucharest Street Food Festival | Sursă foto: Facebook- Bucharest Street Food Festival

Vor putea fi găsite și specialități internaționale, după cum au transmis organizatorii.

Restricții de trafic

Pentru a permite buna desfășurare a evenimentului, Brigada Rutieră București a instituite anumite restricții de trafic. Astfel că, în perioada 21 aprilie 2023, ora 22:00 –  24 aprilie 2023, ora 06:00 circulația va fi oprită pe:

  • Șoseaua Kiseleff, segmentul de drum cuprins între Strada Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei. Șoferii vor fi redirecționați pe arterele adiacente.

Polițiștii le-au transmis șoferilor și câteva rute ocolitoare pe care le pot utiliza pe perioada restricțiilor de trafic. Iată care sunt aceste:

  • Șoseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – Piața Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – Piața Victoriei – Bulevardul Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bulevardul Magheru – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bulevardul I.C. Brătianu – Piața Unirii – Splaiul Independenței;
  • Șoseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – Strada Alexandru Constantinescu – Bulevardul Ion Mihalache – Strada Buzești – Strada Berzei.

Totodată, în perioada 20-24 aprilie 2023, va fi restricționat accesul în alveolele de pe Șoseaua Kiseleff.

Cookies