Masa din cer: cât costă prânzul la 50 de metri altitudine, deasupra Centrului Vechi. VIDEO

de:
28 aug. 2013
0 Afișari
Masa din cer: cât costă prânzul la 50 de metri altitudine, deasupra Centrului Vechi. VIDEO

Organizatorii, SkyTouring@Events, anunță că doritorii vor putea opta pentru unul dintre biletele :

Breakfast in The Sky – 299 lei
(25 de minute),
Lunch in the sky – 599 lei
(1 ora),
Champagne in The Sky – 299 lei (25 minute)
Dinner in the Sky – 799 lei

In meniul pus la dispozitia amatorilor de senzatii tari se gasesc: crème speciale asezonate cu crackers asortati, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacaze, somon fume, oua de prepelita cu caviar, sampanie, bauturi spirtoase si vinuri renumite.

Masa suspendata cu ajutorul unei macarale la 50 de metri altitudine, adica inaltimea unui bloc cu 15 etaje, are o capacitate de 22 de persoane. In mijlocul ei,  se afla bucatarul-sef, chelnerul si un entertainer, artist de profesie care are misiunea sa creeze o atmosfera de buna dispozitie. Masa are o lungime de 9 m pe 5 m latime si cântăreste 5 tone. 22 de persoane pot servi masa la inaltime, scaunele avand posibilitatea de a se roti la 180 de grade, astfel încât mesenii să poata admira, fără restricţii, priveliştea. Macaraua cântăreşte între 90 şi 160 de tone iar spatiul necesar la sol pentru montarea şi functionarea întregului arsenal este de 35 x 15 m. Inăltimea maximă la care poate fi ridicata masa este de 50 m, terenul pe care se amplasează macaraua măsurand minim 500 metri pătraţi.   

Formatia AMADEUS va completa atmosfera relaxanta de la inaltime cu muzica clasica, iar Aylin & The Lucky Charm isi propun sa introduca vizitatorii in lumea jazz-ului cu influente pop. In ultima seara, va fi si o premiera muzicala> fratii Andreea si Xenti Runceanu se lanseaza in eter, de la 50 de metri altitudine.

“Dorim să oferim clientilor nostri cea mai exclusivistă experienţă pe care au visat-o vreodata beneficiind de siguranţă totală. Toate conceptele noastre sunt create în raport cu normele germane. Sistemul este construit în Belgia sub controlul Rheinland TÜV. Garanţia pentru siguranţă este probabil unul din motivele pentru care Dinner in the Sky functionează cu succes în zeci de ţări şi a obţinut autorizaţia oficială a celor mai rigide şi ferme legislaţii din lume în materie de siguranţă, precum cele din SUA, Canada, Australia sau Africa de Sud”, precizeaza Ovidiu Barbier, Events Manager “Sky Touring & Events”, intr-un comunicat remis B365.ro.

Cum a fost Dinner in the Sky la Mamaia: 

 

 

Cookies