BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL revine în Herăstrău

de:
13 iul. 2015
0 afișări
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL revine în Herăstrău

Peste 25 de trupe si solisti importanti ai momentului, din tara si din strainatate, vor urca pe scenele GreenSounds, in trei zile de festival, oferind publicului bucurestean si nu numai, muzica buna si energie.

Asian Dub Foundation, Subcarpati & Orchestra, The Interrupters, Niste Baieti, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy si Danaga ne vor incanta la a doua editie Bucharest GreenSounds FESTIVAL, cel mai revigorant festival de muzica eclectica din Capitala!

Daca anul trecut evenimentul a gazduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru editia din acest an, la cererea publicului, festivalul isi mareste capacitatea oferind un spatiu mai incapator iubitorilor de muzica buna si distractie. Astfel, se schimba locul de intalnire de la Roaba de Cultura, pentru spatiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival cu intrare libera care nu se limiteaza doar la muzica eclectica live, transformand spatiul reconfortant al parcului intr-un cadru alternativ de relaxare
si interactivitate, cu activitati recreative, creatori de produse autohtone si delicii culinare diversificate. In afara de Bazarul cu branduri 100 % romanesti, o zona lounge si un spatiu de gastronomie internationala, avem pregatite o multime de suprize si atractii care reprezinta o experienta totala de festival.

La editia 2015 va fi o noua scena, Second Stage, unde artisti si trupe autohtone detop vor performa in fiecare seara, intre concertele de la scena principala, Main Stage. Cele doua scene sunt ocupate consecutiv, fara ca fanii sa  rateze doua trupe favorite.

In prima zi a festivalului vor concerta la Main Stage: – trupa britanico-bengaleza de hip-hop fusion Asian Dub Foundation, infuzia de hip-hop folcloric Subcarpati & Orchestra, ska-punkerii americani autentici The Interrupters, punk-rockerii Niste Baieti, singura trupa care abordeaza stilul „Muzica de petrecere cu distors si final glorios”. La Second Stage – electro-pop-funkerii antemici Les Elephants Bizarres, sextetul de reggae-world music Blue Nipple Boy si proiectul de etno-electro Danaga.

La prima editie BUCHAREST Greensounds FESTIVAL au urcat pe scena din Herastrau 24 de trupe si artisti, printre care amintim : Jaya The Cat, Subcarpati, Alexandrina, Coma, Urma, The Moorings, DJ Ravin & Theodosii Spassov, E.M.I.L, Boogie Belgique, SHAZALAKAZOO, BaBa ZuLa si Maria Raducanu.

Cookies