Bucharest Flowers!, călătorie fantastică prin grădinile lumii, dar fără să pleci din București. Explozie de flori în weekend, în Parcul Herăstrău

22 mai 2024
12858 afișări
Bucharest Flowers!, călătorie fantastică prin grădinile lumii, dar fără să pleci din București. Explozie de flori în weekend, în Parcul Herăstrău
Bucharest Flowers!, călătorie fantastică prin grădinile lumii, dar fără să pleci din București. Explozie de flori în weekend, în Parcul Herăstrău. Foto simbol: Agerpres

Bucureștenii și turiștii pot descoperi grădinile lumii, în weekend, la Bucharest Flowers în Parcul Herăstrău. Evenimentul începe vineri, 24 mai și ține până duminică inclusiv, 26 mai. Intrarea este gratuită.

Bucharest Flowers, în weekend, în Parcul Herăstrău

Descoperiți grădinile din jurul lumii în perioada 24-26 Mai 2024, în Parcul Herăstrău la Bucharest Flowers!, anunță Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) într-o postare pe Facebook.

În acest sfârșit de săptămână, începând de vineri, 24 mai și până duminică, 26 mai, Parcul Herăstrău găzduiește grădini din întreaga lume.

Vizitatorii sunt invitați să intre în acest univers, să caute grădina favorită și să viziteze expozițiile de flori din jurul lumii, într-o combinație inedită cu mobilier urban creativ.

Iubitorii de natură au ocazia să călătorească în jurul lumii fără să părăsească orașul.

Fiecare colț al parcului va spune o poveste prin culori și miresme, toate puse în valoare de designul urban modern, explică ALPAB.

Intrarea este gratuită

Ce colțuri ale lumii pot fi văzute la Bucharest Flowers: Anglia, Japonia, Franța, Italia, China, Grecia, Spania și Iran (Persia).

Doar în acest sfârșit de săptămână, 24-26 mai 2024, bucureștenii și turiștii au ocazia să facă înconjurul lumii.

Bine de știut: intrarea este gratuită.

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea florilor și creativitatea grădinilor, cu împletirea mobilierului urban într-un cadru de poveste. Nu ratați această ocazie rară de a vedea natura și designul îmbinându-se perfect!
✨ Ne vedem în parc! ✨, a conchis Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Sursa foto: Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti/Facebook
Sursa foto: Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti/Facebook

Se repară trei foișoare din Parcul Herăstrău

ALPAB anunță că, în cadrul proiectelor de reabilitare a parcurilor din București sunt reparate și modernizate trei foișoare din Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău).

Lista celor trei foișoare:

  • Foișor – Muzica de Promenadă,
  • Foișor – Debarcader,
  • Foișor – Șos.Nordului.

După ce vor fi modernizate, în aceste zone vor fi organizate diverse evenimente, activități pentru copii, concerte de fanfară etc.

Vor fi refăcute structura, acoperișul și pardoseala, se vor aplica soluții de protecție a lemnului, va fi reparat sistemul de captare a apei pluviale și va fi instalat mobilier nou.

ALPAB estimează că lucrările vor fi gata la începutul lunii iunie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies