BAZAR

BUCHAREST FASHION WEEEK 2014, EDIȚIA 22. Bucureștiul devine capitala modei între 1-6 decembrie

BUCHAREST FASHION WEEEK 2014. Timp de șase zile, Bucharest Fashion Week 2014 va aduce în lumina reflectoarelor cei mai în vogă designeri români, dar și profesioniști de pe scena internațională a modei, arată comunicatul remis B365.ro.

BUCHAREST FASHION WEEEK 2014. Născut din pasiunea pentru modă și pentru frumos, festivalul Bucharest Fashion Week pregătește pentru ediția din această iarnă un spectacol al eleganței, în cadrul căruia aproximativ 30 de designeri români și străini vor prezenta ultimele lor colecții.

BUCHAREST FASHION WEEEK 2014. Astfel, în perioada 1-6 decembrie, București devine capitala modei.

BUCHAREST FASHION WEEEK 2014. În același timp, Bucharest Fashion Week 2014 va continua seria evenimentelor speciale, care sunt parte din tradiția festivalului: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards.

BUCHAREST FASHION WEEEK, EDIȚIA 22, evenimente speciale:

MISS ROMÂNIA. Miss România este cel mai important concurs de frumusețe din România și se desfășoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

TOP MODEL ROMÂNIA. Top Model România este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

GALA FOTBALULUI ROMÂNESC. Aflat la cea de a XVIII-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal românești.

ROMANIAN FASHION AWARDS. Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an și Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați prin alegerile vestimentare.

BUCHAREST FASHION WEEEK, EDIȚIA 22. Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura la Ambasad’Or Events. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.bfashionweek.com.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button