Bucharest Duck Trophy 🦆 Avem cursă de rățuște de cauciuc pe Dâmbovița, weekendul viitor. Cu banii strânși din donații, se vor cumpăra aparate auditive pentru copii

07 mai 2024
2632 afișări
Bucharest Duck Trophy 🦆 Avem cursă de rățuște de cauciuc pe Dâmbovița, weekendul viitor. Cu banii strânși din donații, se vor cumpăra aparate auditive pentru copii
Bucharest Duck Trophy 🦆 Avem cursă de rățuște de cauciuc pe Dâmbovița, weekendul viitor. Cu banii strânși din donații, se vor cumpăra aparate auditive pentru copii | Sursa foto: B365

Râul Dâmbovița se va umple și anul acesta de rățuște de cauciuc. Weekendul viitor, Rotaract organizează cursa de rățuște, ajunsă la ediția a 8-a, o întrecere caritabilă prin care organizatorii își doresc să strângă fonduri pentru copiii cu deficiențe de auz.

Cursa de rățuște de pe râul Dâmbovița va avea loc pe 18 mai

Cursa de rățuște organizată de Rotaract va avea loc pe data de 18 mai, pe râul Dâmbovița, începând cu ora 15:00. Rățuștele de cauciuc se vor întrece pe apă pornind de la Podul Hașdeu, situat lângă Parcul Izvor. Linia de sosire va fi la Podul Izvor.

Înscrierile au început pe data de 15 aprilie și locurile au fost limitate (5.000 de participanți), iar toate au fost ocupate. În ciuda acestui lucru, oamenii care nu au apucat să se înscrie în cursă pot dona în continuare pentru cauza susținută de Rotaract AICI.

Toți banii ce se vor strânge în urma evenimentului vor fi folosiți pentru achiziționarea de proteze auditive de ultimă generație pentru copiii cu deficiențe de auz.

În urma ediției de anul acesta, ținând cont de costul ridicat al unei astfel de proteze performante, organizatorii își propun să schimbe viața a cel puțin 10 copii.

Fondurile colectate vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive de ultimă generație pentru copiii cu deficiențe de auz în vârstă fragedă, care încă au șansa de a preveni surzenia completă, de a se integra în societate și de a urma o școală normală.

Organizatorii anunță că impresionanta cursă a rățuștelor va fi deschisă de o paradă a rațelor gigant, fiecare decorată cu emblemele sponsorilor evenimentului.

Cursa se va încheia atunci când primele 3 rățuște vor trece de linia de sosire. Posesorul primei rățuște va câștiga un premiu în valoare de 500 de euro.

În plus, partenerii evenimentului au pregătit surprize și pentru ocupanții locurilor doi și trei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies